FitNord Diamond Double Adductor / Abductor med viktmagasin

22900 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

FitNord Diamond Double Adductor / Abductor med viktmagasin är en väldigt robust maskin som är speciellt utformad för professionell användning. Diamond Double Adductor / Abductor är särskilt lämplig för kommersiella gym, men passar även för företag och kollektiv användning.
 
Träningsmaskinen har ett viktmagasin på 100 kilo, men om du behöver ett större viktmagasin, så kontakta bara vår kundtjänst så ordnar vi det.

Diamond-produkterna är utrustade med en användarvänlig kalkylator och timer, vilket gör det enkelt att helt koncentrera sig på träningspasset och till exempel fokusera på andningen istället för att räkna repetitionerna. Designen på Diamond-seriens träningsredskap är tidlös, så ett gym möblerat med produkterna i Diamond-serien kommer att vara trivsamt och funktionsdugligt i många år! Den gråsvarta färgen passar ihop med alla inredningsstilar.
 
I linje med Diamond-seriens värderingar beaktas i produktutvecklingen ren prestanda och en helhet som fångar blickar och tål användning.

Motståndet kan enkelt justeras utan att du behöver resa dig från apparaten. På så vis blir träningen smidigare och säkrare.

Produktspecifikation

Specifikationer

- Viktmagasin 70 kg (vänligen kontakta vår kundtjänst om du behöver ett större viktmagasin)
- Max användarvikt 150 kg
- Färg: mörkgrå/svart
- Mått: 1318 mm (längd) x 1319 mm (bredd) x 1652 mm (höjd)

Garanti
- Ram 5 år
- Block/kablar/slitdelar 6 mån

Köp genast den förstklassiga Fitnord Diamond Double Adductor / Abductor  till ett förmånligt pris från Sportproffsen!
 
 

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: