FitNord Seal One ensitsig kajak, mörklila

FitNord Seal One ensitsig kajak, mörklila

3990 kr 4990 kr
RABATT 20 % Gäller T.O.M. 1/7/2024

I webblager, skickas inom 2-5 arbetsdagar

Tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

En stabil och smidig uppblåsbar turkajak med en lastkapacitet på 170 kilo, som inte sviktar när du är ute på vågorna. Njut av bekymmersfria paddlingsturer utan vare sig förvarings- eller transportproblem.

FitNord Seal One är en av marknadens stadigaste uppblåsbara turkajaker som varken sviktar eller välter. Den förbättrade sittplatsen gör färden bekväm, medan den 244 centimeter långa paddeln bidrar till behaglig paddling. All nödvändig campingutrustning ryms dessutom i kajaken. Kajakens stabila botten i dropstitch-material och de smarta funktionerna ger dig stabil, bekymmersfri och njutningsfull paddling!

Med den här uppblåsbara kajaken kräver din paddelhobby varken stora förvaringsmöjligheter eller släpvagn. Den uppblåsbara, hopfällbara kajaken Seal One kommer med allt du behöver för paddelturen!

Se produktvideon för Seal One och Seal Two från 2022 i mörkgrönt.


Därför ska du välja kajaken FitNord Seal One:

1. Robust dropstitch-material – böjer sig inte ens i vågor

Det exceptionellt robusta och slitstarka dropstitch-materialet i FitNord Seal One skapar en stabil och hållbar botten. Brädan påverkas inte ens i vågor eller under stor belastning. FitNord-kajaker har till och med använts för forsränning, dock är det inte något vi rekommenderar om du inte har tidigare erfarenhet av forsränning.   

2. Maximal lastkapacitet på 170 kilo och avtagbar fena – stabil kajak som inte välter

Trots sin ringa storlek är Seal One inte bara en strandleksak. Med en lastkapacitet på 170 kilo garanteras du säkra och bekväma paddelturer. Fenan som fästs i botten bidrar till stabiliteten och du kan enkelt ta av den vid behov, till exempel när du paddlar på grunt vatten. Om du stöter på hinder på paddelrutten kan den uppblåsbara kajaken lyftas upp från vattnet och bäras med hjälp av de robusta bärremmarna. För att göra den enklare att manövrera har kajaken justerbart fotstöd som passar paddlare i alla storlekar, medan de stadiga sätena snabbt kan tas ur och fästas i D-ringar av metall.

3. Pumpa och töm lätt – bär enkelt överallt

Med hjälp av den kraftfulla tvåvägspumpen gör du snabbt Seal One redo för användning! Kajakens sidor och botten fylls kvickt och du kan enkelt bära den till stranden med hjälp av bärremmarna. Du kan fylla och tömma kajaken efter behov och frakta den bekvämt vart som helst i bilens bagageutrymme eller på cykelkärran. Seal One har gott om förvaringsutrymme i ändarna för bland annat campingutrustning, och fram och bak finns praktiska bungy-band för att fästa packningen. En uppblåsbar kajak erbjuder helt nya möjligheter att utforska vatten som du inte besökt tidigare!   

För vem och varför?

Den uppblåsbara kajaken Seal One är en pålitlig och praktisk partner för dig som vill utforska nya vatten. Den följer med dig överallt utan krångel med släpvagnar eller transportställ. Kajakens stadiga dropstitch-botten, lastkapacitet på 170 kilo, 244 centimeter långa paddel, smidiga fena, justerbara fotstöd och bekväma sits garanterar njutbar paddling. Om dina korta paddelstunder blir till långa utflykter finns det förvaringsutrymme och praktiska bungy-band för att fästa din packning. Finns även i mörkblå och mörkgrön färg.

Om du vill paddla kajak med en vän eller någon i familjen är det värt att kolla in den tvåsitsiga FitNord Seal Two-kajaken. Den går även att manövrera på egen hand, vilket är praktiskt när du vill kunna paddla både ensam och i par.

Beställ den uppblåsbara kajaken FitNord Seal One nu för att kunna njuta av bekymmersfri paddling på sjöar och hav! Se våra leveransalternativ och gå vidare till beställning här.

 • Modell: Seal One
 • Antal användare: 1
 • Uppblåsbar: Ja
 • Maximalt tryck i bar: 0.69 Bar
 • Maximal belastning: 170 kg
 • Kajakens vikt: 15 kg
 • Produktens vikt: 14 kg
 • Längd: 310 cm
 • Bredd: 95 cm
 • Paddel ingår: Ja
 • Pump ingår: Ja
 • Maximalt tryck i PSI: 10 PSI

Garanti vid privat bruk: 24 mån.

Produktrecensioner

 • Andra har även tittat på: