FitWood UPPLYFT Mini ribbstol

3890 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

UPPLYFT MINI Ribbstol är både ett mångsidigt sportredskap och ett snyggt inredningselement speciellt för barnens rum.

Den vackra miniversionen av ribbstolen UPPLYFT är framtagen på kundernas önskemål och är 30 cm kortare än den ursprungliga UPPLYFT, vilket gör den perfekt för barnkammare och rum med lågt i tak. Den stilrena ribbstolen kombinerar snygg design med god funktionalitet och har en höjd som passar barn. Ribbstolen UPPLYFT är tillverkad av björk och varje del har fått en professionell finish. Glädje för hela familjen under lång tid.

Vill du aktivera dig själv och din familj? Ribbstolen gör det enkelt och smidigt att motionera eftersom ribbstolen är en del av inredningen och kan placeras på en central plats i hemmet. För barn är klättring i ribbstolen ett enkelt sätt att ha roligt och samtidigt utveckla koordination, muskelkondition och styrka. För vuxna erbjuder ribbstolen en möjlighet till en hälsosammare och sportigare livsstil, när det finns en mångsidig sportutrustning tillgänglig direkt utan att man behöver lämna hemmet eller flytta på saker.

Exempel på övningar

Stretcha rygg, ben och armar Träna magmusklerna hängande i armarna eller liggande Lätta och svåra push-ups Utfallssteg Vadhöjningar För dig som vill ha en utmaning: muscle up (jättehäv, om rumshöjden tillåter) och human flag/mänsklig flagga Genom att fästa FitWood gymnastikringar på ribbstolen: Kroppsviktsrodd, dips, utfallssteg, bröstmuskelövningar och mycket mer.

Den traditionella ribbstolen är ett av de bästa redskapen för kroppsviktsövningar och gymnastik. FitWood tar den hem till dig med skandinavisk stilren design, utmärkt funktionalitet och en härlig användarupplevelse.
  • Modern skandinavisk design
  • Designad i Finland och tillverkad i EU
  • Utmärkt för barn – kombinerar lek och motion
  • Utrymmesbesparande helkroppsgym för vuxna, alltid centralt placerad i ditt hem
  • Viktgräns: 150 kg
  • Mått: Höjd 190 cm, Bredd 68 cm, Djup upptill 30 cm och på ramen 12 cm
  • Vikt: 17,3 kg netto, 19 kg brutto – levereras i en förpackning
  • Garanti: 2 år för hemmabruk Förenings- och yrkesbruk 1 år

Produktspecifikation

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: