FitWood UPPLYFT Ribbstol

4290 kr
UPPLYFT ribbstol är ett mångsidigt träningsredskap för hela familjen och en imponerande inredningsdetalj i ett.
 

UPPLYFT ribbstol i skandinavisk design är det senaste tillskottet i FitWoods produktfamilj och skiljer sig från de redan välkända TROLLSTIGEN-ribbstolarna till funktion och design då den har en annan del. Exportorienterade FitWood med huvudkontor i Tammerfors, Finland, utvecklar alltid sina produkter tillsammans med kunderna och strävar efter att göra sina produkter överlägsna i internationell jämförelse. Denna avskalade ribbstol kombinerar en fantastisk design med funktionalitet. Ribbstolen UPPLYFT är tillverkad av björk och varje del har fått en professionell finish.
 

Exempel på övningar


Stretcha rygg, ben och armar
Träna magmusklerna hängande eller liggande
Lätta och svåra armhävningar
Utfallssteg
Vadhöjningar
För dig som vill ha en utmaning: muscle up (jättehäv, om lokalhöjden tillåter) och human flag/mänsklig flagga
Genom att fästa FitWood gymnastikringar på ribbstolen: kroppsviktsrodd, dips, stödda utfallssteg, bröstmuskelövningar och mycket mer.


Långvarig glädje för hela familjen

Vill du aktivera dig själv och din familj? Ribbstolen gör det enkelt och smidigt att röra på sig eftersom den passar in väl i inredningen och kan placeras på en central plats i hemmet. För barn är att klättra i ribbstolen ett otroligt enkelt sätt att ha roligt och samtidigt utveckla koordination, muskelkondition och styrka. För vuxna erbjuder ribbstolen en möjlighet till en hälsosammare och sportigare livsstil när det finns en mångsidig sportutrustning tillgänglig direkt utan att man behöver lämna hemmet eller flytta på saker.


Beställ en snygg och mångsidig ribbstol till ditt hem nu och börja må bättre!

Produktspecifikation

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.