Gymstick Rep för kabeldrag

249 kr

I webblager, skickas inom 2-6 arbetsdagar

Gymstick Rep för kabeldrag är det mest populära tillbehöret för kabeldrag. Hållbart rep för kabeldrag med fästdel i stål. Repet hjälper dig att träna triceps!

Repet är ett enkelt redskap som hjälper dig att träna triceps och få dem i form. Repet är långt, så det fungerar med de flesta typer av utrustning med kabeldrag, ökar rörelseomfånget och gör därmed träningen ännu mer effektiv. Du kan också prova att träna biceps med repet!

Egenskaper:

Tillverkad i stark och mjuk nylon
Passar de flesta maskiner med kabeldrag
75 cm lång och förbättrar rörelseomfånget
Stålfäste

Det händer ofta att användning av olika träningsredskap inte ger önskat resultat på armmusklerna. För att öka muskelmassan måste man öka motståndet tillräckligt mycket och öka rörelseomfånget i träningen. Med ett rep för kabeldrag ger du dina triceps en större utmaning! De vanligaste tricepsövningarna görs med en maskin med kabeldrag och fokuserar mer på underarmen. Genom att komplettera gymutrustningen med ett rep får du större rörelseomfång och tränar dina tricepsmuskler mer effektivt.

Teknisk information:


Mått: 75 x 6 x 8,3 cm
Vikt: 0,86 kg
Material: Nylon, stål och ABS

Rep till kabeldrag är ett av de mest effektiva tillbehören som du kan använda för att uppnå bra resultat. Du ansluter den bara till kabeldraget med en stålklämma. Beställ Gymstick Rep för kabeldrag från Sportproffsen nu!

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: