Gymstick Röd Balansbräda

499 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Gymstick Balansbräda är det perfekta redskapet för att träna balans, koordination och muskelkondition. Balansskivan är av massivt trä och har ett specialtillverkat, fast ytmaterial. Balansbrädan är hållbar och tyst. Produkten passar för alla slags motionärer.

Att balansera på brädan aktiverar effektivt hela kroppens muskler, speciellt bålen och benen. Balansbrädan kan även användas under händerna när du gör armhävningar. Träning på Gymsticks balansbräda av trä utvecklar balans, koordination och kroppskontroll.

Att stå på en balansbräda är förvånansvärt svårt och de första stunderna på brädan känns utmanande till en början. Men efter ett par träningspass kommer du att märka att din balans har förbättrats och att musklerna i hela kroppen känns lite starkare!

Balansbrädan är gjord av trä vilket gör att den känns stadig och bra att balansera på. Brädan består av två separata delar: en bräda och under den ett roterande runt trästycke som brädan balanserar på. Trästycket är gediget byggt och har en slät yta som gör balanseringen smidig och säker. Brädan och den roterande delen har spår som passar ihop, vilket hindrar brädan att glida i sidled. Balansbrädan är klädd med grovt sandpapper som gör att du håller dig på plats med eller utan strumpor.

Hur kan jag utnyttja Gymstick balansbräda?

Trevligt och enkelt sätt att träna medan du tittar på TV Aktiverar effektivt bålen och benmusklerna Du tränar och rehabiliterar kroppsvikt och rörelser Stabil men lätt träkonstruktion Passar i små utrymmen Utvecklar balans och koordination Passar alla fitnessentusiaster!

Produktinformation:

  • Storlek 44 x 80 x 26 cm
  • Vikt 3,2 kg
  • Tillverkad av trä
  • Belagd med sandpapper
  • Tvådelad balansbräda

Skaffa en Gymstick balansbräda i trä från Sportproffsen nu och stärk din balans, koordination och kroppskontroll!

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: