Hemmatränarens träningsset

1544 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Hemmatränarens träningsset innehåller allt du behöver för mångsidig styrke- och kroppskontrollträning och muskelvård hemma. Och priset är oslagbart!

Med kettlebell gör du ett oändligt antal olika övningar från cirkelträning till tuff styrketräning. Kettlebellträning stärker effektivt även bålmuskulaturen. 

Vristvikterna är en hemmaträningsklassiker speciellt för att effektivisera sätesmuskelträningen. Använd dem till exempel när du städar så ökar du energiförbrukningen utan att ens märka det!

Träningsband är ett av de populäraste hemmaträningsredskapen, eftersom de knappt tar någon plats alls och träning med dem ger en mycket bra kontakt med musklerna som tränas. I hemmatränarens träningsset ingår fyra stycken miniträningsband med olika motstånd och ett kraftband. Med träningsbanden kan du träna hela kroppen och göra så gott som alla övningar som till exempel på gymmet. 

För muskelvård och uppvärmning innehållet träningssetet en mjuk NBR-matta som ger ett bekvämt underlag för stretchning och styrketräning. Gymnastikkäppen är ett utmärkt redskap för pausgymnastik och utveckling av rörligheten i överkroppen. Den 90 cm långa EVA-pilatesrullen lämpar sig perfekt för rullning och muskelvård och tack vare dess längd kan du även använda den för pilatesövningar, till exempel för att öppna bröstkorgen liggande på rygg.

Se videoklippet med en kort motionscirkel för hemmaträningen – titta och träna! Hemmatränarens träningsset innehåller följande produkter (ca-pris över 150 €!):

Motståndsbandpaket Mini (4 st.), SportVida
Kraftband, FitNord (lätt (röd))
Ankel-/handledsvikter 2 x 2 kg, FitNord
Gymnastikkäpp/stretchingskäpp, av trä
Kettlebell 8 kg, med ytbeläggning, FitNord
Pilatesrulle, lång EVA-premium 15 x 90 cm (Foam Roller), FitNord
Gymnastikmatta NBR 1 cm, SportVida (svart)

Beställ nu ett extremt mångsidigt och omfattande träningsset för hemmaträningen till ett löjligt lågt pris!
 

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: