inSPORTline Delavan UB Motionscykel

4990 kr 6990 kr
SPARA 2 000 kr Gäller t.o.m. 9/10 2023

I webblager, skickas inom 3-5 arbetsdagar

TILLGÄNGLIGHET I BUTIK

Stockholm, Spånga

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

inSPORTline Delavan UB är en tystgående motionscykel lämplig för hemmaträning med ett svänghjul på 4kg och en maximal användarvikt på 110kg. Cykeln styrs elektroniskt och du kan välja mellan 16 olika motståndsnivåer och en mängd olika träningsprogram samt ett HRC-program för optimal träning. Ramen är stabil, sätet justerbart och den har transporthjul undertill. 
 
inSPORTline Delavan UB Motionscykel är utrustad med funktioner för att hålla cyklistens motivation på topp. Förutom 16 olika motståndsnivåer har cykeln även 6 förinställda program, samt ett HRC-program vilket möjliggör att du automatiskt kan justera motståndet för att säkerställa att du ligger i optimal hjärtfrekvenszon för fettförbränning. Här finns även FAT-programmet som beräknar din kroppsfettprocent samt Recovery-programmet som beräknar din återhämtningsfas.

Justerbar cykelsits och motiverande mätning

Sätet på inSPORTline Delavan UB Motionscykel kan justeras både vertikalt och horisontellt, vilket gör cykeln passande att använda för dig som är upp till 200 cm lång. Möjligheten att justera sätet är inte minst praktiskt när fler än en familjemedlem vill använda motionscykeln!

Vattenflaska och surfplatta fästes i hållare på ramen och på skärmen anges all väsentlig information om träningen som tid, hastighet, avstånd, kaloriförbränning, hjärtfrekvens, programval och motståndsnivå.

Tyst motionscykel som är lätt att ställa undan

Svänghjulet på inSPORTline Delavan UB väger 4 kg och är gömt i motionscykelns välbalanserade ram. Det magnetiska bromssystemet säkerställer smidig och tyst körning. Även om maskinen är relativt tung är den inga problem att flytta från en plats till en annan, tack vare transporthjul undertill.

Produktinformation

  • Storlek: 105,5 x 48,5 x 143 cm
  • Maxbelastning: 110 kg
  • Motionscykelns vikt: 37,5 kg
  • Strömförsörjning: Nätadapter 9V 1.0A
  • Garanti: 1 år från inköpsdatumet

Användarmanualen inSPORTline Delavan UB

Köp inSPORTline Delavan UB för motionscykling och intensiv träning i hemmet!
 

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: