inSPORTline Delavan UB Motionscykel

0         / 5
Skriv den första recensionen.
6990 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

inSPORTline Delavan UB är en motionscykel lämplig för intensiv träning i hemmet! Träningscykeln erbjuder en mängd olika funktioner, stabil ram och ett justerbart säte. Eftersom cykeln styrs elektroniskt kan du välja mellan 16 motståndsnivåer och 6 träningsprogram, genom förinställda profiler på skärmen.
 
inSPORTline Delavan UB Motionscykel är utrustad med funktioner för att hålla cyklistens motivation på topp. Förutom 16 olika motståndsnivåer har cykeln även 6 förinställda program, samt ett HRC-program vilket möjliggör att du automatiskt kan justera motståndet för att säkerställa att du ligger i optimal hjärtfrekvenszon för fettförbränning. Här finns även FAT-programmet som beräknar din kroppsfettprocent samt Recovery-programmet som beräknar din återhämtningsfas.

Justerbar cykelsits och motiverande mätning

Sätet på inSPORTline Delavan UB Motionscykel kan justeras både vertikalt och horisontellt, vilket gör cykeln passande att använda för dig som är upp till 200 cm lång. Möjligheten att justera sätet är inte minst praktiskt när fler än en familjemedlem vill använda motionscykeln!

Vattenflaska och surfplatta fästes i hållare på ramen och på skärmen anges all väsentlig information om träningen som tid, hastighet, avstånd, kaloriförbränning, hjärtfrekvens, programval och motståndsnivå.

Tyst motionscykel som är lätt att ställa undan

Svänghjulet på inSPORTline Delavan UB väger 4 kg och är gömt i motionscykelns välbalanserade ram. Det magnetiska bromssystemet säkerställer smidig och tyst körning. Även om maskinen är relativt tung är den inga problem att flytta från en plats till en annan, tack vare transporthjul undertill.

Produktinformation

  • Storlek: 105,5 cm x 48,5 x 143
  • Maxbelastning: 110 kg
  • Motionscykelns vikt: 37,5 kg
  • Strömförsörjning: Nätadapter 9V 1.0A

Garanti för hemmabruk

12 månader från inköpsdatum

Köp inSPORTline Delavan UB för motionscykling och intensiv träning i hemmet!
 
  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.