inSPORTline Multifun Stepbräda

899 kr

I webblager, skickas inom 1-3 arbetsdagar

TILLGÄNGLIGHET I BUTIK

Stockholm, Spånga

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

InSPORTline Multifun stepbräda är ett mångsidigt och utrymmesbesparande träningsredskap som används för att träna muskler och aerob kondition på samma gång.

InSPORTline Multifun är en mångsidig aerob stepbräda och ett perfekt hemmaredskap för att stärka dina muskler och bränna fler kalorier. Hela kroppen blir garanterat aktiverad! Oavsett om du vill förbättra din aeroba kondition, öka musklernas uthållighet och styrka, stärka djupmuskulaturen eller utveckla balansen och koordinationsförmågan. I stepbrädan förenas alla populära motionsövningar. Du kan göra alla dina helkroppsövningar vart du än tar brädan.

Stepbräda och balansbräda i ett paket! Du behöver inte längre två olika produkter, eftersom InSPORTline Multifun är en kombination av stepbräda och balansbräda. Du kan förvandla den aeroba stepbrädan till en lutande plattform på några sekunder med de klotformade tilläggsdelarna. Hänger du med? Du kan reglera svårighetsgraden genom att böja dig så blir övningen effektivare. Genom att lägga till två halvklotsdelar kan du göra den till en riktig balanstränare. Svängning från sida till sida hjälper till att stärka dina benmuskler. Aerobiska InSPORTline Multifun hjälper till att stärka ben- och sätesmusklerna och förbättrar den viktigaste funktionen för kroppens välbefinnande, hjärt- och kärlsystemet.

InSPORTline Multifun stepbräda kan även användas för rehabilitering och stretchning. Du kan använda brädan för att tänja ut spända muskler i vaderna och vristerna.

Gör inte rörelsen om den orsakar obehaglig smärta. Träningsorsakad belastning, muskelvärk och trötthet är normalt.

Tekniska uppgifter:

 • Mångsidig generellt träningsredskap för hemmet
 • Lämplig för helkroppsträning
 • Lämplig för både nybörjare och erfarna användare
 • Aerobiskt steg-för-steg-system
 • Lutande plattform med hjälp av halvklot
 • Balanstränare
 • Halkfri yta
 • Gummibelagda fötter
 • Stabil och säker
 • Mått: 53 x 33 cm, höjd 14 cm

Beställ en prisvärd multifunktionell träningsutrustning för ditt hem nu från Sportproffsen! InSPORTline Multifun stepbräda är ett perfekt hemtillbehör för träning av hela kroppen. Den passar för både nybörjare och erfarna användare och ryms även i ett litet utrymme!

Produktspecifikation


Hur tränar man på stepbräda?

På stepbrädan kan du göra stegserier, hopp, muskeluppbyggande push-ups, aerob pulsträning eller kombinationer av dessa. Step-aerobic är mer än att kliva på och av en bräda. Du kan även involvera armarna i träningen vilket gör det lite mer utmanande, pulsen stiger och hjärtat ansträngs extra på ett lagom och bra sätt, konditionen utvecklas och koordinationen och balansförmågan sätts på prov. Balansträning hjälper till att stärka kroppens djupa stabiliseringssystem.

Du kan använda dig av stepbrädan vid kroppsviktsövningar. Du kan kombinera träningen på stepbräda med extra vikter, till exempel skivstång, kettlebell eller hantlar. Du kan också prova med extra vikter på anklarna om du vill göra träningen effektivare. Du kan testa plankstående på brädan, benlyft på brädan, göra armhävningar mot brädan med en eller båda armarna eller göra dips. Även bålen får utmärkt träning när du gör bäckenlyft, sidoplanka och knäböjningar med hjälp av brädan. Träna knäböj direkt på brädan eller sidoböjningar i ena änden av brädan. Genom att sitta eller ligga på brädan kan du träna rygg- och magmusklerna på olika sätt. Utöver grundläggande motionsövningar kan du öka intresset och svårighetsgraden genom att skapa olika koreografier med hjälp av dans. Hoppa på olika sätt över brädan, vidröra brädan med händerna och klicka på den med tårna.

När du gör flera repetitioner och lyft märker du hur sätesmusklerna blir allt tightare! På det sättet förbränner du fler kalorier och belastar musklerna mer, vilket förbättrar uthålligheten. Men ta det lugnt i början, speciellt om du vill ta med vikter i träningen. Måttlighet är en dygd, det är säkrare och du slipper överansträngningar och skador. Så kom ihåg att träna lite i taget, progressivt.

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

 • Andra har även tittat på: