Keiser M3Lite Spinningcykel

21999 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Keisers spinningcykel M3Lite är en globalt känd spinningcykel, som är pålitlig och av toppkvalitet.

M3Lite har nästan samma egenskaper som Keiser M3i. Den enda skillnaden mellan redskapen är att M3Lite saknar framåt- och bakåtjusteringen av styrstånget. Detta gör redskapet lite mer ”autentiskt”, eftersom styrstången liknar den på racercyklar. Dock kan justeringsmöjligheterna vara lite sämre för korta eller längre användare. Då rekommenderar vi istället modellen M3i. Den andra skillnaden mellan cyklarna är priset – M3Lite har ett lite lägre pris och är därmed något mer attraktivt framförallt för hemmabruk.

Keiser M3 tillverkas i USA med flera årtionden av erfarenhet. På hemmamarknaden är detta den populäraste spinningscykeln både för hemmabruk och för professionellt bruk. Spinningcykeln Keiser M3 har sedan starten varit en föregångare med sina senaste teknologiska lösningar. Keiser var den första tillverkaren som började använda magnetmotstånd i sina inomhuscyklar och följdes av andra tillverkare.

Keiser håller sig till det grundläggande vad gäller både tekniken och designen. Detta gör Keisers M3Lite till ett av marknadens mest pålitliga cyklar. Magnetmotståndet slits inte och ger cykeln en jämn och mjuk trampkänsla samt servicefrihet. Den stabila ramen tål hård användning både hos en aktiv tränare och i gruppträning. Därför ger tillverkaren en omfattande garanti: för gym 3 år,vid hemmabruk 5 år.

Keisers M3 har en wattmätare med Bluetooth. Detta gör det möjligt att trådlöst överföra data från cykelns dator till mobilen / surflplattan eller gruppträningsapplikationen. Med hjälp av Bluetooth-teknologi kan man till exempel plocka fram watt-, puls-, kadens- och kaloriförbrukningsdata som kan utnyttjas i olika slags gruppträningsapplikationer. Träningen kan styras med teman för att underlätta övergången till wattbaserad träning för användarna. Keiser erbjuder kunderna olika slags nätbaserade och mobila applikationer för uppföljning och lagring av träningsdata.

Klicka på länkarna för mer information om olika slags applikationer som är kompatibla med M3:
Keiser M Series
Bkool
GOInd
Spivi
Impowered

Produktspecifikation


Specifikationer

Teknisk information
– Mått: Höjd: 114 cm, Bredd: 66 cm, Längd: 125 cm
– Vikt: 38 kg
– Transporthjul
– Flaskhållare
– Sadeljustering i fyra riktningar

Skärm
– RPM
– Watt
– Puls
– Tid
– Motstånd (intervall 1–24)
– Avstånd

Garanti: 5 år i hemmabruk, 3 år i professionellt bruk.

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: