FitNord Racer 500 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

FitNord Racer 500 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

6499 kr 11990 kr
RABATT 45 % Gäller t.o.m. 27/5 2024

I webblager, skickas inom 2-5 arbetsdagar

Tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

FitNord Racer 500 är en underhållsfri och robust spinningcykel som kombinerar tyst drift med effektivitet, vilket gör den till ett utmärkt val för den aktiva träningscyklisten.

FitNord Racer 500 Spinningcykel har stabil konstruktion och mjuk trampkänsla, vilket bara är några av många anledningar att välja just denna modell.

Till skillnad från spinningmodeller med mekaniskt motstånd har denna spinningcykel ett avancerat magnetmotstånd som håller länge och inte kräver något underhåll. Det 20 kilo tunga remdrivna svänghjulet är designat för de mest krävande träningspassen, och med en maximal användarvikt på 135 kilo är den idealisk för de flesta motionärer, såväl hemma som i gymmiljö.

Titta på presentationsvideon av FitNord Racer 500 nedan för att se hur spinningcykeln är i praktiken.
Här är några av anledningarna till varför FitNord Racer 500 är det perfekta valet för aktiv träning: 

1. Underhållsfri och tyst – du kan fokusera på din träning utan krångel

FitNord Racer 500 har ett avancerat, slitstarkt och underhållsfritt magnetmotstånd som är praktiskt taget ljudlöst. Motståndet justeras manuellt och ger steglös och exakt kontroll. Justeringsvredet för motståndet har en nödbroms, liknande den på modeller med friktionsbroms, vilket säkerställer säker användning.

2. Robust och stabil konstruktion – en spinningcykel lämplig för motionärer av olika storlekar

Spinningcykeln passar även den mest kräsna användaren, tack vare dess robusta ram som garanterar en stabil och vingelfri användning. Med en maximal användarvikt på 135 kilo är träningscykeln lämplig även för tyngre motionärer.

3. 20 kilo svänghjul – mjuk trampkänsla

Det robusta 20 kilo tunga remdrivna svänghjulet säkerställer en jämn trampkänsla även under de tuffaste passen. Detta gör att även den mest krävande användaren definitivt kommer svettas och få effektiva träningspass!

4. Mångsidiga greppalternativ – för ökad komfort och bekvämlighet

Med olika greppalternativ kan du ändra ställning från uppförsbacke till landsvägscykling. Hållare för din telefon och vätskeflaska tillför extra komfort, och spinningcykeln FitNord Racer 500 är lätt när du vill flytta den tack vare sina praktiska transporthjul. 

För vem och varför?

FitNord Racer 500-spinningcykeln har en robust konstruktion och mjuk trampkänsla vilken gör den till det perfekta valet både för dig som är en aktiv sportutövare hemma och för bostadsrättsföreningen eller arbetsplatsens gym.

Cykelns manuellt justerbara magnetmotstånd håller länge och erbjuder tyst träning med litet krav på underhåll, så att du kan fokusera på att nå dina träningsmål istället. Olika greppalternativ och praktiska tilläggsfunktioner gör FitNord Racer 500 till ett behagligt och mångsidigt val för din träning.

Söker du ett ännu mer robust svänghjul och upp till 150 kilo maximal användarvikt? Ta en titt på FitNord Racer 1000 Spinningcykel som kommer att utmana även den tuffaste fitnessentusiasten! 

Beställ din FitNord Racer 500 nu och spinningcykla dig till toppform! Kontrollera leveransalternativ och beställ här.

Produktspecifikation

 • Motståndstyp: Manuellt justerbart magnetmotstånd
 • Svänghjul: 20 kg med remdrift
 • Pedalgänga: 9/16"
 • Pedaler är kompatibla med vanliga skor och med låsskor (SPD-pedaler, klossar medföljer)
 • Ställning för surfplatta
 • Flaskhållare
 • Vikt: 57,1 kg
 • Maximal användarvikt: 135 kg
 • Transporthjul
 • Mått på uppställt redskap: 122 x 61 x 102 cm
 • Förpackningsstorlek: 105,5 x 25 x 88 cm
 • Förpackningens vikt: 63,2 kg
 • Optimal för 150–195 cm långa användare
 • Klass: SC (EN957)


Garanti: Vid hemmabruk gäller 2 år, vid kollektivt bruk 1 år från inköpsdatum.

Service och monteringsinstruktioner

Titta gärna på videon nedan med monteringsinstruktioner för FitNord Racer 500 Spinningcykel. Observera att du alltid ska läsa monteringsinstruktionerna som du fick med din leverans, eftersom de kan innehålla uppdateringar.

Produktrecensioner

 • Andra har även tittat på: