Nero Runner massagestång

349 kr

I webblager, skickas inom 1-3 arbetsdagar

TILLGÄNGLIGHET I BUTIK

Stockholm, Spånga

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Nero Runner massagestång lämpar sig utmärkt för egenvård. Nero är en båge av värmebehandlat trä som är utvecklad för egenmassage och enkel att använda. Du kan använda Nero Runner till och med i bastun!

Nero Runners effekt bygger på att den löser upp spänning i muskelhinnorna. Prova med att använda Nero Runner före träningen och som en återställande och vårdande åtgärd efter träningen. Börja använda Nero Runner på de mest spända stora muskelgrupperna och fortsätt till de mindre muskelgrupperna. Du kan själv anpassa massagetrycket efter hur det känns. Ett tiotal lugna drag räcker för grundläggande behandling, låsta och spända områden kan du massera längre. Efter behandling med Nero Runner blir även stretchningen effektivare, när de spända muskelhinnorna ger med sig.

Produktspecifikation

Nero Runner är avsedd för folk i rörelse och har testats av toppidrottare och vanliga fitnessentusiaster i Testing Lab med utmärkta resultat. Som ett bevis på sin användarvänlighet, funktionalitet och kvalitet har Nero Runner fått lov att använda "Tested Testing Lab"-märket. Testgruppen konstaterade att Nero Runner är ett utmärkt redskap för fotmassage, behandling av muskelhinnor och massage av smärtpunkter.

Den bågformade massagestången har flera olika massagevinklar och är enkel och bekväm att använda. Att använda Nero Runner kräver inte mycket styrka och den når djupt in i musklerna. Testpersonerna fann att Nero Runner var bättre än andra massageredskap som de använde (foam roller, rumble roller, massagerulle, olika massagebollar, the stick).

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: