Sned bröstpress, FitNord Diamond

14900 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

FitNord Diamonds sneda bröstpress är en stabil sned bröstpress med hävarm utformad för professionell användning som använder fria vikter. Den sneda bröstpressen från FitNord Diamond är särskilt lämplig för kommersiell användning på gym, men även för föreningar/företag.

Den sneda bröstpressen är lätt att ställa in så att den passar alla användare. Viktskivor med ett 50 mm hål passar till maskinen. Den sneda bröstpressen är en säker lösning som är lätt att använda och som passar alla gym.

FitNord Diamonds maskiner med hävarm använder fria vikter, så ett mindre gym behöver inte investera i lite dyrare utrustning med viktmagasin och kan därför uppnå hög vikt till ett rimligt pris.

Diamond-seriens strömlinjeformade design är tidlös och klassisk, vilket gör att ett gym med produkterna i Diamond-serien förblir trivsamt och funktionellt i många år!

I linje med Diamond-seriens värderingar har man i produktutvecklingen fokuserat på rena linjer och en iögonfallande, användarvänlig helhet som tål att användas.

Beställ din snygga utrustning med hävarm nu eller kontakta oss för att planera den tillsammans!

Produktspecifikation

Teknisk information:
Maskinens storlek: 1 540*1 030*1 685 mm
Vikt 160 kg
Max. användarvikt 210 kg.
Färg: svart
Förpackningens storlek: 170 x 110 x 90 cm
Förpackningens vikt 210 kg

Garanti:
Ramgaranti 5 år
Slitdelar 12 månader.

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: