FitNord Airtrack luftvoltbana 3 x 1 meter, turkos

5.00000000     / 5
5,0
100 % Rekommenderar
1596 kr 3990 kr
RABATT 60 % t.o.m 2021/12/6

I lager, leverans inom 3-6 arbetsdagar

AirTrack är ett flexibelt och säkert underlag för volter och tricks eller hoppträning både inomhus och utomhus. Med Air Track kan du göra även krävande gymnastikövningar och parkourtricks. Tack vare den effektiva stötdämpningen passar den även utmärkt som gymnastikmatta för vuxna. När Air Track är tömd kräver den mycket litet utrymme och du kan enkelt ta med den till exempel till stugan eller badstranden.

Luftvoltbanan FitNord AirTrack är ett bekvämt och säkert underlag för gymnastik, parkour, tricks eller cheerleading – allt som innefattar hopp och volter. FitNord Air Track fungerar som en gymnastikmatta och du kan justera flexibiliteten till önskad nivå genom att minska eller öka lufttrycket. Madrassen är även ett optimalt underlag för stretchning, gymnastik och avslappning.

Hoppglädje inomhus och utomhus

Air Track kan användas både inomhus och utomhus. Vid inomhusbruk ersätter den både studsmattan och gymnastikunderlaget och vid behov fungerar den till och med som en sovmadrass! Tack vare den effektiva stötdämpningen är Air Track ett optimalt träningsunderlag för dem som lider av ledbesvär. I lägenheten dämpas bullret från hopplekarna nästintill helt – grannarna tackar dig säkert. Kontrollera att det inte finns vassa pinnar eller stenar på marken när du använder madrassen utomhus.

Hållbart material och snabb ibruktagning

Luftvoltsbanan är tillverkad av kraftigt och hållbart dropstitch-material. Dropstitch-tekniken ger bättre hållbarhet och stabilare konstruktion än andra uppblåsbara material.
 
Det tar endast några minuter att ta i bruk och packa ihop madrassen. När madrassen är tömd och ihoprullad tar den otroligt lite plats – ungefär som en träningsväska! Kom ihåg att alltid torka av eventuell smuts innan du förvarar madrassen och låta madrassen torka innan du rullar ihop den.

Se videon under för en demonstration av FitNord Airtrack.


 
Beställ en AirTrack-luftvoltbana för säkra tricks för hela familjen!

Specifikationer

- Högklassigt, slittåligt dropstitch-material
- Robust konstruktion (vikt 12 kg)
- Mått fylld: 300 x 103 x 10 cm
- Förpackningens storlek 112 x 27 x 17 cm
- Smidig fjäderventil
- 4 transporthandtag
- Fotpump, bärrem och förvaringssäck medföljer i förpackningen
- Garanti vid hemmabruk: 1 år
 • Produktkommentarer:

Sammandrag

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

5     / 5
5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Monipuolisuus yllätti

Lapset ovat tykänneet kovasti. Monipuolisuus yllätti, se on ollut voimistelurenkaiden ja trapetsin alla pehmusteena, volteissa ja akrobatiassa ja jumpassa. Vedessä ei olla vielä testattu, mutta lomalla täytyy ottaa patja rannallekin mukaan.

Översätt

Ursprungligen upplagd på kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Iskä 2020/6/30