FitNord Aqua Float Badflotte 2,5 m x 90 cm

3990 kr

I webblager, skickas inom 1-3 arbetsdagar

TILLGÄNGLIGHET I BUTIK

Stockholm, Spånga

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Mångsidig FitNord Aqua Float badflotte är ett utmärkt val för sommarens vattenlek, avkoppling och träning!

Den upplåsbara badflotten ger hela familjen glädje på stranden och på stugan. Du kan sola, fiska, gymma och njuta av varma sommardagar med vänner eller familj på denna flytande flotte. Badflotten passar också utmärkt för fiskande, och hjälper till om du behöver tvätta en båt. Tack vare badflottens rektangulära form är Aqua Float mer robust och stabil än Sup-brädor.
 

Hållbart material och mångsidig använding 

Den flytande badflotten är tillverkad av hållbart dropstitch-material, och EVA-beläggningen både isolerar värme och fungerar som en effektiv halskydd. Handtag underlättar transportering och förvaring. Den flytande badflotten är också lätt att bära, så även barn kan använda den utan problem. Med Aqua Float badflotten kan du sola på vattnet, och barn kan leka med den utan att oroa sig att flotten skulle vända över, vilket luftmadrasser brukar göra. Den flytande badflotten är också enkelt att hålla ren – fläckar kan tas bort smidigt med ett milt tvättmedel.

Med den kraftfulla tvåvägspumpan som medföljer i förpackningen kan du fylla flotten snabbt. Flottens flexibilitet kan dessutom justeras till önskad nivå genom att minska eller öka lufttrycket – med ett högt tryck blir flotten helt fast, medan med ett lågt tryck passar flotten till exempel för inomhusgympa och hoppning.
 

Specifikationer:

  • Storlek: 2,5 m x 90 x 15 cm
  • Maximal lastkapacitet: 120 kg
  • Maximal tryck: 15 PSI (1 bar)
  • Pumpa och repairkit medföljer i förpackningen
 

Beställ FitNord Aqua Float badflotten från Sportproffsen redan idag! 

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: