FitNord Diamond Peck Deck bröstmaskin med viktmagasin

19900 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

FitNord Diamond Pec Deck bröstmaskin med viktmagasin är en väldigt robust bröstmaskin som är speciellt gjord för professionell användning. Diamond Pec Deck är särskilt lämplig för kommersiella gym, men passar även för företag och kollektiv användning.
 
Diamond Pec Deck innehåller ett viktmagasin på 100 kilo, men ifall du behöver ett större viktmagasin, så kontakta bara vår kundtjänst så ordnar vi det.

Diamond-produkterna är utrustade med en användarvänlig kalkylator och timer, vilket gör det enkelt att helt koncentrera sig på träningspasset och till exempel fokusera på andningen istället för att räkna repetitionerna. Designen på Diamond-seriens träningsredskap är tidlös, så ett gym inrett med produkterna i Diamond-serien kommer att vara trivsamt och funktionsdugligt i många år! Den gråsvarta färgen passar ihop med alla inredningsstilar.

I linje med Diamond-seriens värderingar beaktas i produktutvecklingen ren prestanda och en helhet som fångar blickar och tål användning.

Motståndet kan enkelt justeras utan att du behöver resa dig från maskinen. På så vis blir träningen smidigare och säkrare.
 

Produktspecifikation

Specifikationer

- Viktmagasin 100 kg (vänligen kontakta vår kundtjänst om du behöver ett större viktmagasin)
- Max användarvikt 150 kg
- Färg: mörkgrå/svart

Garanti

- Ram 5 år
- Block/kablar/slitdelar 6 mån

Tveka inte, utan köp genast den förstklassiga FitNord Diamond Pec Deck till ett förmånligt pris från Sportproffsen!

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: