FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkblå

FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkblå

5990 kr 7990 kr
RABATT 25 % Gäller T.O.M. 1/7/2024

I webblager, skickas inom 2-5 arbetsdagar

Tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Stabil och smidig uppblåsbar tandemkajak som ger härliga, bekymmersfria paddlingsturer för två. Den är enkel att packa och har gott om förvaringsutrymme.

FitNord Seal Two är en av marknadens stabilaste uppblåsbara tvåsitskajaker som även passar för ensampaddling. Med en stadig men smidig kajak för två som denna kan du få med din campingutrustning ut på vattnet om du vill. Den robusta konstruktionen med dropstitch-material och de väldesignade detaljerna som stabila säten och 244 centimeter långa paddlar garanterar stabil paddling och gör era gemensamma paddelturer bekymmersfria och njutbara.

Med den här kajaken kräver din paddelhobby varken stora förvaringsmöjligheter eller släpvagn: Seal Two är en stor tvåsitskajak som kan vikas ihop och tas med överallt. Du slipper krånglig transport och förvaring och kan fokusera på själva paddlingen!

Se produktvideon nedan för Seal One och Seal Two från 2022.


Därför ska du välja en FitNord Seal Two kajak:

1. Robust dropstitch-material – böjer sig inte i vågorna

Det exceptionellt robusta och slitstarka dropstitch-materialet hos FitNord Seal Two gör  botten stabil och hållbar. Kajakens stadiga botten böjer sig inte och påverkas inte ens i vågor eller under stor belastning. Våra FitNord-kajaker har till och med använts för forsränning, men vi rekommenderar inte att du ägnar dig åt det såvida du inte redan har tidigare erfarenhet av forsränning.

2. Maximal lastkapacitet på 310 kilo och avtagbar fena – en stabil kajak som inte välter

Med kajaken Seal Two får du stabil och bekväm paddling för två, samtidigt som den också är lätt att paddla ensam. Du som är nybörjare behöver inte oroa dig, det är svårt att välta en FitNord Seal-kajak även om du försöker. Fenan som fästs i kajakens botten gör paddlingen enklare att styra. Den kan snabbt tas bort vid behov, vilket gör kajaken smidig att manövrera på grunt vatten. Om du stöter på hinder på paddelrutten kan den uppblåsbara kajaken enkelt lyftas upp från vattnet och bäras med hjälp av de robusta bärhandtagen. Paddelupplevelsen förbättras med paddelhållare, justerbara fotstöd som gör att kajaken passar alla storlekar och snabb ur- och infästning av de stabila sittplatserna i D-ringarna av metall.

3. Pumpa och och töm – bär med dig enkelt överallt

Med hjälp av den kraftfulla tvåvägspumpen kan du snabbt pumpa upp din Seal Two-kajak. Sidorna och botten fylls snabbt och du kan enkelt bära kajaken till stranden med hjälp av de tåliga bärremmarna. Den här smidiga kajaken kan du fylla och tömma efter behov och bekvämt transportera vart som helst i bilens bagageutrymme eller på cykelkärran. Kajaken har gott om förvaringsutrymme för till exempel campingutrustning i ändarna, och fram och bak finns det praktiska bungy-band för att fästa din packning. Den här uppblåsbara kajaken ger dig helt nya möjligheter att utforska hav och sjöar!   

För vem och varför?

Seal Two är en pålitlig, praktisk och uppblåsbar tvåsitskajak för gemensamma paddelturer; kajakens hårda dropstitch-botten, fenan, de 244 centimeter långa paddlarna, det justerbara fotstödet och de robusta sitsarna garanterar njutbar och bekymmersfri paddling. För långa utflykter har kajaken lastutrymme och praktiska bungy-band för att fästa packningen. Den här lättmanövrerade, uppblåsbara kajaken är enkel att transportera och kan tas med överallt utan krångel med släpvagnar och transportstativ.

Förutom mörkblå finns den även i mörklila och mörkgrön färg.

Beställ den uppblåsbara kajaken FitNord Seal Two för två personer redan idag för att kunna njuta av bekymmersfria, gemensamma paddelturer! Se leveransalternativen och gör din beställning här. 

 • Modell: Seal Two
 • Antal användare: 2
 • Uppblåsbar: Ja
 • Maximalt tryck i bar: 0.68 Bar
 • Maximal belastning: 310 kg
 • Kajakens vikt: 18 kg
 • Produktens vikt: 18 kg
 • Längd: 415 cm
 • Bredd: 95 cm
 • Längd fot/tum: 12'9"
 • Paddel ingår: Ja
 • Pump ingår: Ja
 • Maximalt tryck i PSI: 10 PSI

Garanti vid privat bruk: 24 mån.

Produktrecensioner

 • Andra har även tittat på: