Gymstick GB 6.0 Motionscykel

3700 kr 5990 kr
SPARA 2 290 kr t.o.m 2022/5/30

I lager, leverans inom 3-6 arbetsdagar

Gymstick GB 6.0 är en modern motionscykel utrustad med de senaste tekniska funktionerna och anslutningsmöjligheterna. Den är idealisk för användare på alla nivåer, från nybörjare till aktiva användare som vill ha riktigt utmanande träning.
 
Gymstick GB 6.0 Motionscykel är en kraftfull träningsmaskin för hemmet och är dessutom mycket populär i gym och andra gemensamma träningslokaler. Motionscykelns magnetiska motstånd är datoriserat med 16 olika nivåer och svänghjulets vikt ligger på 7 kg. Vill du ställa undan träningscykeln eller byta rum att träna i, finns transporthjul under cykelns framsida.

På den flerfärgade LCD skärmen som drivs av ström kan du följa tid, avstånd, hastighet, kaloriförbränning, puls, watt, varvtal, kroppsfett och återhämtning. Du har hela 17 olika träningsprogram för varierande träningspass. Datorn använder HRC och Watt program.

Cykelsadel och styre är justerbart så att du kan ställa in en bra ergonomisk position för din egen individuella storlek. Sadeln är ett så kallat Extra Comfort säte och armbågsstöden är vadderade för maximal komfort under träningspasset. I ramen finner du inbyggt hållare för telefon och surfplatta.

Produktspecifikation

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.