Gymstick Motståndssläde

999 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Gymstick motståndssläde är konstruerad för att utveckla snabbhet och styrka. Du kan dra eller skjuta släden och enkelt lägga till vikter under träningen.

Den extremt robusta stålramen ger garanterad hållbarhet och med hjälp av det avtagbara körhandtaget kan du snabbt ändra körriktning. Motståndssläden är ett perfekt redskap för uthållighets- och styrketräning på gym. Den robusta motståndssläden väger 3 kg och du kan lägga till FitNords 30–50 mm viktskivor om du vill öka motståndet och utmaningen.

Viktskivornas rör är exakt centrerat, vilket fördelar den extra vikten så jämnt som möjligt över hela motståndssläden. Slädens platta botten möjliggör push- och pullträning på nästan vilken yta som helst. Men speciellt rekommenderar vi att den används på en gummimatta, gräsmatta eller liknande. Ett lättanvänt och effektivt redskap för att stärka alla muskler i underkroppen.

Släden är helt av metall vilket gör den mycket hållbar. Du kan använda både 30 mm och 50 mm viktskivor som extra slädvikter.

Produktinformation:
  • Färg: svart
  • Storlek: längd 65 cm, bredd 27 cm, höjd 29 cm
  • Vikt: 3 kg
  • Max. last: 100 kg
  • Förpackningen inkluderar dragrem och rep.

Skaffa din egen släde nu från Sportproffsen och träna upp styrkan till toppform!

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.