Latsmaskin, FitNord Diamond

14900 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

FitNord Diamond latsmaskin är en solid maskin för professionell användning avsedd för att träna rygg och armar. Latsmaskinen från FitNord Diamond är särskilt lämplig för kommersiell användning på gym, men även för föreningar/företag.

Latsmaskinen från FitNord har en hävarm och en bänk som är lätta att ställa in, vilket gör den bekväm för användare av olika storlekar. Viktskivor med ett 50 mm hål passar till maskinen. Med en latsmaskin tränar du muskelgrupperna i ryggen och armarna på en rad olika sätt och med rätt rörelseomfång.

FitNord Diamonds maskiner med hävarm använder fria vikter, så ett mindre gym behöver inte investera i lite dyrare utrustning med viktmagasin och kan därför uppnå hög vikt till ett rimligt pris.

Diamond-seriens strömlinjeformade design är tidlös och klassisk, vilket gör att ett gym med produkterna i Diamond-serien förblir trivsamt och funktionellt i många år!

I linje med Diamond-seriens värderingar har man i produktutvecklingen fokuserat på rena linjer och en iögonfallande, användarvänlig helhet som tål att användas.

Beställ din snygga utrustning med hävarm nu eller kontakta oss för att planera den tillsammans!

Produktspecifikation

Teknisk information:
Maskinens storlek: 1 110 x 1 740 x 1 990 mm
Vikt 152 kg
Max. användarvikt 210 kg.
Färg: svart
Förpackningens storlek: 170 x 170 x 70 cm
Förpackningens vikt 240 kg

Garanti:
Ramgaranti 5 år
Slitdelar 12 månader.

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: