Reebok ZJET 460 Crosstrainer

0         / 5
Skriv den första recensionen.
7990 kr 10990 kr
SPARA 3,000 kr t.o.m 2021/09/27

I lager, leverans inom 4-8 arbetsdagar

Reebok Crosstrainer ZJET 460 är utformad för avancerad hemmaträning. Det är en exklusiv crosstrainer som har hög användarkomfort samt är väldigt tyst, oavsett träningsnivå.

Reebok Crosstrainer ZJET 460 är utrustad med en Bluetooth-enhet och all "live data" kan exporteras i realtid och användas med Reebok fitness-app. Hjärtfrekvensstyrning, återhämtning och förinstallerade program anpassas efter individuella personers träningsönskemål och konditionsnivå. Crosstrainern har ett svänghjul på 9 kg och du har 12 träningsprogram att välja bland samt 24 olika motståndsnivåer. 

Infomativ skärm med information om din träning

Träningsinformation visas på den tydliga LCD-skärmen som är bakgrundsbelyst med färg. Displayen visar tid, avstånd, hastighet, kalorier, hjärtfrekvens, watt, varv per minut. I ramen finns plats för att förvara dina privata tillbehör så som mobiltelefon, surfplatta och vattenflaska. Crosstrainern har även transporthjul undertill för förenklad förflyttning och förvaring. 

På crosstrainerns handtag sitter pulssensorer, och om du vill ha än mer exakt mätning av din puls rekommenderar vi dig att köpa till ett 5 kHz pulsbälte att fästa kring bröstkorgen.

Produktinformation

  • Crosstrainerns storlek: höjd 171 cm,  bredd 66,5 cm, djup 134cm.
  • Crosstrainerns vikt: 54.5 kg
  • Steglängd: 38 cm
  • Svänghjulsvikt: 9 kg
  • Maximal användarvikt: 120 kg

Garanti för hemmabruk

2 år från inköpsdatum.

Beställ den exklusiva Reebok Crosstrainer ZJET 460 redan idag från oss på Sportproffsen.se!
  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.