Ryggsträckare Best Fitness, Body-Solid

3990 kr

I lager, leverans inom 3-6 arbetsdagar

Best Fitness Inversion Table, Body-Solid, är en förmånlig och hopfällbar ryggsträckare som hjälper mot smärta och spänningar i rygg, nacke och höft.

Vardagssysslor belastar ryggraden och gör att kotorna trycks samman. Särskilt stillasittande arbete och fysiskt tungt arbete samt många träningsformer kan orsaka många slags besvär i rygg, nacke och skuldror. För att förebygga allvarliga problem eller lindra smärtan bör du dagligen ta hand om din rygg.

Ryggsträckning är en enkel metod att sträcka ryggraden och eliminera belastningen på kotorna. Genom att luta ryggen nedåt gör gravitationen att ryggraden rätas ut och att sammantryckta kotor sträcks ut. Sträckningen ökar kotmellanskivornas ämnesomsättning och syresättning, låter ryggen slappna av och kan avlägsna nervsmärta genom att nervrötterna får mer plats. Sträckbänken kan även hjälpa till att förbättra hållningen och korrigera hållningsfel.

Tack vare det justerbara ankelstödet passar Best Fitness ryggsträckare olika långa användare. Det stadiga och breda underlaget håller bänken stabil och säkerhetsbältet gör användningen trygg. Den hopfällbara bänken är även enkel att förvara mellan användningarna.

Endast fem minuters sträckning per dag lindrar smärtor och muskelspänningar samt hjälper till att förebygga förskjutningar mellan och degeneration av kotmellanskivorna, ischias, skolios, hållningsfel och mycket annat. Ryggsträckaren är ett oersättligt redskap för alla som har ett stillasittande eller fysiskt tungt arbete, men med tanke på att finländare sitter för mycket är den ett bra hjälpmedel för alla.

Beställ nu den stabila och hopfällbara ryggsträckaren till ett förmånligt pris från Sportproffsen!
 

Produktspecifikation

Produktrecensioner


Sammandrag

4.00000000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0

100 % (1 / 1)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

 • 4     / 5
  4,0
 • 4,0
 • 4,0
 • 4,0

Enheten är bra och funktionell

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
selkä 2021/5/26