Sveltus Reaktionsboll

68 kr 85 kr
RABATT 20 % t.o.m 2022/5/30

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Denna roliga men kraftfulla Sveltus Reaktionsboll är utformad för att studsa ojämnt åt vilket håll som helst!

Ett utmärkt val för att utveckla finmotoriken hos barn, vuxna och professionella idrottare eller för att förbättra ögon- och handkoordinationen hos personer som behöver rehabilitering. Öka din smidighet, koordination och reaktionsförmåga med denna drömboll. Du kan träna med Sveltus reaktionsboll i olika övningar, lekar och spel. Lek och spel handlar om kontinuerlig observation av omgivningen, tankeverksamhet och snabbt beslutsfattande.

Med hjälp av Sveltus reaktionsboll tränar du observationsförmåga, snabbhet och muskler. Ett utmärkt hjälpmedel för till exempel träningsgrupper för barn, som en gemensam aktivitet på skolgården eller hemma, eller för att rehabilitera muskler och finmotorik. Unga eller gamla målvakter kan träna sin koordinationsförmåga effektivt inför nästa träningspass – ingen boll eller puck går obemärkt förbi.

Börja med lätta övningar och fortsätt gradvis med mer krävande övningar. Till en början kan du bara släppa bollen ur händerna och gripa tag i den. Det viktigaste är inte att fånga bollen, utan att spänna alla muskler i kroppen och vara beredd på att göra reaktiva hastighetsrörelser för att fånga bollen. Håll ögonen hela tiden på bollen och öva. Variera din position från låg till hög, med böjda ben, redo att fånga den! Du kan kasta bollen i luften, rulla den och springa efter, studsa bollen mot väggen och ta fast den.

Tekniska uppgifter:
  • Vikt: 0,10 kg
  • Färg: Gul
  • Material: Silikon

Träning och reaktionskänslighet för muskler och ögon - köp Sveltus reaktionsboll från Sportproffsen till överkomligt pris nu!

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.