Thera Cane Max Massagekrok

590 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Thera Cane Max är ett djupmassageredskap för smärtlindring och egenmassage.

Med Thera Cane Max massagekrok kan du rikta massagetrycket exakt på smärtpunkten och massera den värkande muskeln. Handtaget ger ett stadigt grepp, vilket gör användningen lätt och effektiv. Men den utstickande kroken når du alla delar av kroppen.

Det kan vara svårt att behandla spända och ömma muskler hemma. Med Thera Cane Max kan du rikta trycket under en längre tid på det ömma området utan att trötta ut armarna. Du kan också använda till exempel väggen eller golvet som hjälp vid massagen. Då använder du din egen kroppsvikt för att skapa tryck.

Thera Cane Max är lämplig för massage av nacke, axlar, rygg, händer, fötter - i stort sett hela kroppen. Bruksanvisningen ger instruktioner om hur olika delar ska behandlas, så det är lätt att komma i gång.

Thera Cane Max består av två delar som är lätta att sätta ihop, vilket gör det enkelt att bära den med sig. Thera Cane är tillverkad av ett patenterat kompositmaterial. Produkten har livstidsgaranti för normal användning. Produkten tål bad, dusch och bastu och kan även diskas i diskmaskin vid behov. Produkten levereras med bruksanvisning på finska och engelska.

Beställ ett enkelt men effektivt och hållbart verktyg för självmassage nu!

Produktrecensioner


Sammandrag

5.00000000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

resemodell

Även om detta kan packas i en liten väska, är det oftast monterat med den ursprungliga TC hemma, bollen på skruven på armen fungerar utmärkt liggande på golvet eller mot väggen, armen kan användas för att styra bollen till den bästa platsen. Också på axlarna.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Tuukka 2021/2/15