EVOC Trail Pro 16 Cykelryggsäck S/M

2100 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Prestanda i toppklass, men ändå så lätt. Den väger bara ett kilo. De skyddande funktionerna, den kompakta designen och den kompromisslösa passformen ger den här ryggsäcken bästa prestanda och maximal komfort.

Ryggsäcken med ryggskydd är idealisk för dagsturer eller när du cyklar MTB. 

Ryggsäcken är dessutom utrustad med ett ryggskydd. Dessa egenskaper kombinerade med en låg vikt gör Evoc Trail Pro 16 till ett optimalt val för cykelutflykter och för terrängcykling.

Tekniska specifikationer:

  • Volym: 16 L
  • Vikt: 1000 g
  • Mått: 26 x 50 x 12 cm
  • Liteshield Plus ryggskydd
  • Extra brett Airo Flex höftbälte
  • Body Hugging passform
  • Brace Link möjliggör justering av axelremmar
  • Verktygfickorna kan öppnas med en hand, även med handskar
  • Ryggsäcken rymmer även en 3 L vätskesystem 

Storlekstabell
Tillverkarens manual
Tüv-certifikat

Produktspecifikation


LITESHIELD PLUS
Detta ryggskydd av en ny generation är oerhört stöttåligt tack vare sin sandwich-struktur, som består av expanderade polypropen-pelletter (EPP) och ett TPU-skal. Dessa EPP-pelletter formas under högt tryck och därmed fästas till TPU-skalet utan ytterligare användning av lim.

Det kompresserade EPP 02 skummet skyddar bröstet, ländryggen och korsbenet effektivt. Ryggpansaret består av mindre plusformade element, vilket skapar också en mängd ventilationskanaler och säkerställer maximal luftcirkulation. Samtidigt garanterar strukturen en hög flexibilitet i alla riktningar. Flexibiliteten möjliggör att du får den bästa möjliga passformen vid alla rörelser samtidigt som skyddet blir ännu bättre tack vare sin närhet till ryggraden.

EPP skyddsmaterialets yta har en "stängd" cellstruktur, vilket betyder att materialet förhindrar inträngning av fukt och smuts. Det flexibla TPU-skalet håller dessutom skyddet i form och slitas inte lätt.

AIRO FLEX
Airo Flex är tillverkad av ett extremt robust och hållbart material som både släpper igenom luft och är flexibelt. EVOC använder detta material i sina höftbälte för att se till att lasten fördelas optimalt över höften samt att man säkerställer maximal ventilering.

BODY HUGGING
EVOC produkter som använder Body Hugging passformen erbjuder stöd och komfort genom sina tyngdpunkter som är placerade så nära kroppen som möjligt, så att lasten fördelas över ett stort område och överförs till höfterna. Den optimerade anslutningen mellan axelremmarna samt det breda höftbältet säkerställer att ryggsäcken håller sig stabilt på plats även vid hög fart.

BRACE LINK
Brace Link ger en möjlighet att justera ryggsäckens axelremmar optimalt till din axelbredd. Detta gör att lastens tyngdpunkt skiftar närmare kroppen och som resultat ansträngning i rygg och nacke minimeras. Tack vare Brace Link kan du även bära nackskydd!


Beställ den välutrustade ryggsäcken EVOC Trail Pro 16 från Sportproffsen redan idag!

Produktrecensioner