Flow Fitness Glider DCT2500i Crosstrainer, bakhjulsdriven

7690 kr 10990 kr
RABATT 30 % Gäller t.o.m 30/1 2023

I webblager, skickas inom 1-5 arbetsdagar

TILLGÄNGLIGHET I BUTIK

Stockholm, Spånga

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Flow Fitness Glider DCT2500i är en välutrustad crosstrainer av hög kvalitet och lång steglängd och rejäl svänghjulsmassa på hela 18,5 kg. Flera olika träningsprogram finns samt Bluetooth, som möjliggör sammankoppling med surfplatta och olika träningsappar.


Crosstrainern DCT2500i har 24 olika träningsprogram som hjälper dig att hålla träningen mångsidig och effektiv. Fyra program är möjliga att programmera själv och fyra andra styrs av din puls. Här kan du ställa in en målpuls så justerar datorn automatiskt motståndet för att hålla den pulsfrekvensen. De olika funktionerna kan enkelt styras med hjälp av den tydliga LCD-skärmen och dess Smart Wheel-reglage. På handtagen finns sensorer som mäter din puls samt praktiska snabbvalsknappar för att justera motståndet under träningspasset.
 
Flow Fitness DCT2500i är utrustad med Bluetooth, vilket gör att du kan ansluta maskinen till en träningsapp som t. ex. Kinomap, Zwift eller iConsole+. Hållare för surfplatta finns på kontrollpanelen så att du kan göra din träning interaktiv.

Steglängden i bakhjulsdrivna DCT2500i är 42 cm, vilket garanterar en lång och naturlig stegrörelse. Pedalerna kan ställas in i tre olika lägen för att anpassas efter olika användare och stålramens maximala belastning är 140 kg. Därmed passar crosstrainern nästan alla användare, oavsett storlek. Stödbenen fram och bak gör redskapet stabilt och tryggt att använda.

Andra populära crosstrainers i vårt sortiment är exempelvis Tunturi Competence C20. Om du är intresserad av en framhjulsdriven crosstrainer med lång steglängd och ett bra pris- och kvalitetsförhållande, se även FitNord Hiker 300F.
 
Teknisk information:
  • 24 träningsprogram
  • 16 motståndsnivåer
  • Steglängd 42 cm
  • Datorstyrd inställning av motståndsnivån
  • Pulsmätning med handsensor eller Bluetooth-pulsmätare som säljs separat
  • Bluetooth-mottagare
  • Rekommenderad maximal användarvikt 140 kg
  • Svänghjulets massa 18,5 kg
  • Mått: Längd: 146.5 cm x bredd 56 cm x höjd 160 cm
Garanti i hemmabruk: Stålramen 10 år, andra delar 3 år

Flow Fitness Glider DCT2500i är en crosstrainer med mängder av funktioner som är idealisk för regelbunden konditionsträning för såväl nybörjare som avancerade användare!

Användarmanualen Flow Fitness Glider DCT2500i

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: