Tunturi motståndsgummiband, textil

239 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Med motståndsgummibandet får du mer rörlighet i underkroppen och ökar muskelstyrkan. Dessutom är motståndsgummibanden mycket lättare att ta med sig till exempel på semestern!

Tunturi motståndsgummiband i tyg är bekvämare och mer hållbara än vanliga motståndsgummiband. Tunturis motståndsgummiband är utmärkta träningsredskap på alla nivåer tack vare deras allsidighet. Du kan använda dem för att utveckla kroppsform, rörlighet, kroppskontroll, motorik och uthållighet var du än befinner dig. Motståndsgummiband stimulerar musklerna på ett annat sätt än till exempel traditionella övningar på gym.

Vilket motståndsgummiband passar för mig? Det är lätt att välja motståndsgummiband. Om du är nybörjare eller om motståndsgummibandet ska användas exempelvis för rehabilitering, välj då ett lite tunnare och mer eftergivligt gummiband.  Om du är mer erfaren och har bra muskelkondition, välj ett tightare gummiband. Motståndsgummiband i tyg finns i tre olika styrkor, så alla hittar säkert ett motstånd som passar för den inledande träningen. Så småningom kan du gå över till ett tightare och mer krävande band och utveckla musklerna med ett kraftigare band.

Vi rekommenderar att du köper ett set med tre motståndsgummiband om du vill göra övningar för hela kroppen. Gummibandets motstånd bör väljas efter vilken typ av övningar det ska användas för. Övningar som fokuserar på benen kräver vanligtvis ett något tightare motstånd än rörelser som tränar överkroppen.
 
Produktinformation:
  • Töjbart till dubbel längd
  • Mer hållbara än vanliga mini bands av gummi
  • Utmärkt motstånd
  • Bekvämare att använda
  • Silikonränder håller bandet på plats
  • Tvättbart
  • Setet innehåller 3 olika motståndsband

Tunturi motståndsgummiband är praktiska och kompakta kraftgummiband. Med dessa små motståndsgummiband får du den extra kick du behöver för träning, uppvärmning, benträning, sidoträning för många idrottsgrenar samt rehabilitering. Med motståndsgummiband tränar du effektivt och säkert! Motståndsgummibanden säljs i set och det finns tre motståndsnivåer (lätt, mellantung, tung).

Färgkoder
Gul: Lätt
Grön: Mellantung
Blå: Tung

Starta ett heltäckande träningsprogram med Tunturis tre motståndsgummiband och beställ dina nu från Sportproffsen!

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: