Minicyklar och rehabcyklar

PRODUKTKOMMENTARER: Minicyklar och rehabcyklar

4.43859649         / 5
4,4
96 % Rekommenderar
57 recensioner i kategorin minicyklar och rehabcyklar
En minicykel eller en rehabcykel är ett utmärkt val för rehabiliteringsbruk och hemmaträning, samt passar väl för seniorer. Rehabcykeln är enkel att använda medan du till exempel tittar på TV eller sitter vid arbetsbordet, och priset redskapet är förmånligt jämfört med en vanlig motionscykel. Detta gör det lätt att komma igång med motion! Tack vare den nätta storleken är rehabcykeln även enkel att förvara när du inte använder den.

Tänk på följande vid val av modell:
  • Ram. En hopfällbar ram, transporthjul och bärhandtag kan underlätta förvaring och transportering av rehabcykeln, både på kontoret och i hemmabruk.
  • Motståndsjustering. En möjlighet till motståndsjustering gör din träning eller rehabilitering mångsidigare och mer effektiv. Du kan bekanta dig med olika motståndstyper i vår köpguide.
  • Mätare och funktioner. Vissa minicyklar och rehabcyklar har en mätare, som kan visa bl.a. träningstid, antalet trampade varv, kaloriförbrukningen och distans. Detta gör det enkelt för dig att följa upp ökad vardagsmotion.
Om du väger mellan att välja en minicykel eller en vanlig motionscykel, rekommenderar vi varmt att du bekantar dig med vårat utbud av motionscyklar, som är utmärkta bascyklar och möjliggör en bekvämare, effektivare och jämnare träning än trampcykeln.

Bekanta dig med vårt sortiment och vid behov, fråga Sportproffsens experter om råd!
Sortera: