Winora Sinus 9 Wave i625 Wh 9–G Cues Elcykel

Winora Sinus 9 Wave i625 Wh 9–G Cues Elcykel

23990 kr 33990 kr
RABATT 29 % Gäller T.O.M. 29/7/2024

Passande tillbehör

BETO Fotpump med mätare
AXA Block XXL Ramlås
EASY Cykelkedjeolja 250 ml
ABUS Granit Plus Bygellås 470 + EaZyKF 230mm

Tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Inte tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Winora Sinus 9 – en användarvänlig elcykel lämplig för pendling med ramintegrerat batteri och praktiska tillbehör.

Med denna elcykel tar du dig enkelt fram, oavsett om du ska till jobbet, på shoppingtur eller vill göra en utflykt på fritiden. Winora är ett varumärke inom genren stadscyklar som görs av Accell, Europas största tillverkare av elcyklar. Accell tillverkar bland annat cyklarna Batavus, Tunturi, Haibike, Ghost och Nishiki som används runt omkring i hela Europa och resten av världen. Winora har lång erfarenhet av stadscyklar, vilket syns både i ramdesign och valet av komponenter.

Titta gärna på presentationsvideon nedan för att se och höra mer om elcykeln.

Därför ska du välja Winora Sinus 9:

1. Ramintegrerat batteri på 625 Wh och högkvalitativ Bosch-motor

Med Bosch Performance Line Smart System-motor och ett maximalt vridmoment på 75 Nm, kombinerat med ett 625 Wh batteri blir den här cykeln en vinnare för vardagspendling. Pålitliga komponenter som 9-växlat växelsystem från Shimano Cues och responsiva hydrauliska skivbromsar garanterar både säkerhet och bekvämlighet. Bosch Performance Line Smart System ger kraftfull assistans upp till 25 km/h och har ett vridmoment på 75 Nm. Bosch PowerTube-batteriet på 625 Wh tar dig långt på en enda laddning, och de nio Shimano-växlarna möjliggör smidig och enkel växling i olika körförhållanden.

2. Låg ram gör elcykeln lätt att kliva av och på

Den låga ramen är designad med användarvänlighet och komfort i åtanke, vilket gör Winora-cyklarna särskilt lätta och bekväma att stiga av och på. Winoras ramar utmärker sig ofta på marknaden med sin kvalitet, vilket syns särskilt i deras röranslutningar och allmänna design – som noggrant utformade kabeldragningar. Den höga kvaliteten och hållbarheten hos materialen som används i ramens konstruktion syns också i cykelns bärkapacitet, en viktgräns på 130 kilo visar på en stadigare och mer hållbar utformning som klarar även tuff användning utan att gå sönder. Detta gör Winoras låga ram till ett bra och pålitligt val både för stadskörning och fritidsutflykter, samtidigt som den erbjuder extra skydd och säkerhet för alla typer av användare.

3. Praktiska tillbehör och Racktime-kompatibla fästen

Cyklarna är utrustade med robusta cykelstöd och Racktime-kompatibla fästen som gör det enkelt att montera korgar och andra tillbehör. Cykelns belysningssystem är praktiskt och funktionellt utformat; både fram- och bakljus är bländningsfria, vilket ökar säkerheten och gör körupplevelsen trevligare både för dig som cyklist och mötande trafik. Valet av 27,5-tumsfälgar är en utmärkt kompromiss, eftersom det kombinerar fördelarna med traditionella 28-tumsfälgar med den flexibilitet som större däck erbjuder. Dessa lite mindre fälgar gör det möjligt att använda större däck, vilket gör ytterdiametern jämförbar med vanliga 28-tumsdäck. Det här gör att cykeln rullar smidigare, samtidigt som den extra dämpningen som de större däcken ger gör körningen mer bekväm. Större däck minskar effektivt vibrationer och stötar från ojämna vägbanor, vilket förbättrar körkomforten oavsett om du cyklar på kullersten eller grusvägar. De stora däcken erbjuder en så mjuk körupplevelse att de ofta kallas "ballongdäck".

För vem och varför?

Vi har sålt över 30 000 elcyklar, så vi känner igen en bra elcykel när vi ser en. Elcykeln Sinus 9 är speciellt designad för stadskörning och jobbpendling. Dess låga ram gör cykeln användarvänlig och bekväm, idealisk för stadstrafik då du behöver stanna ofta. Med det stora, ramintegrerade batteriet på 625 Wh kan du köra elcykeln långa sträckor på en enda laddning, vilket gör den till ett utmärkt val för dig som vill minska antalet laddningspauser och njuta av långa körsträckor utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut. Detta gör Sinus 9 till ett pålitligt val, eftersom den är gjord för att klara daglig användning och erbjuda pålitligt och bekvämt cyklande både för jobbpendling och fritidsbruk. Den är också ett utmärkt val för stadscyklister som uppskattar prestanda, komfort och tillförlitlighet.

Beställ en Winora Sinus 9 från Sportproffsen redan idag och få en cykel av riktigt hög kvalitet!

  • Motor: Bosch, Performance Line Smart System, 250 W, 75 Nm
  • Batteri: Bosch, PowerTube, 625 Wh
  • Växlar: 9 Shimano Cues
  • Bromsar: Tektro T275, skivbromsar
  • Däck: Schwalbe Marathon Almotion, 55-584, 27.5" x 2.15"
  • Lampor: Herrmans H-Black MR4, 40 lm framlykta; Busch & Müller Shine Evo, integrerad baklykta
  • Maxvikt: 130 kg

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: