Säkerhet på studsmatta

PRODUKTKOMMENTARER : Säkerhet på studsmatta

4.2 / 5
4,2
13 recensioner i kategorin säkerhet på studsmatta
Att hoppa studsmatta är en av de populäraste sommaraktiviteterna bland barn. En studsmatta är inte bara rolig utan är också bra för motoriken, balansen, styrkan och kroppskontrollen. Givetvis kan även vuxna ha glädje och nytta av studsmattan som erbjuder en rolig och säker sommaraktivitet för hela familjen! 
 
Idag har nästan varje gård sin egen studsmatta och för att minska riskerna för skador så finns det några saker som är viktiga att tänka på.
 
Studsmattans säkerhet är alltid beroende av korrekt montering, användning och regelbundet underhåll. Efter att ha monterat produkten enligt instruktionerna, se till att alla skruvar, bultar och muttrar är korrekt installerade och åtdragna. 
Lämna ett utrymme på minst 7,3 meter ovanför studsmattan och det är också viktigt att lämna ett lämpligt utrymme mellan studsmattan och potentiella faror som strömkablar, trädgrenar och staket.

Satsa på kvalitet och säkerhet! En studsmatta med robust ram och tung konstruktion gör den hållbar och stabil medan en alldeles för billig och lätt studsmatta kan orsaka mer irritation än glädje. Så vilka typer av egenskaper ska en bra studsmatta ha för att vara säker?
  • Fjädrar av galvaniserat stål
  • Kantskydd
  • Robust och tung konstruktion
  • Skyddsnät
  • Studsmattestege
  • Ankarset – förankring till studsmatta

Investera i kvalitet och säkerhet genom att köpa en högkvalitativ studsmatta – beställ din idag på sportproffsen.se!
 
Sortera: