Gymstick Power Sled Pro motståndssläde

3990 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Gymstick Power Sled Pro är konstruerad för att utveckla snabbhet och kraft. Du kan dra eller skjuta släden och enkelt lägga till vikter under träningen.

Träna snabbhet och uthållighet effektivt och säkert. Slädträning stärker framför allt låren, sätet och bålen, men med olika träningsrörelser passar den bra för träning av hela kroppen. Att skjuta och dra en släde belastar inte kroppen lika mycket som till exempel knäböjningar. Därför kan slädträning minska muskelsmärtor och påskynda återhämtning.

Den extremt robusta stålramen ger garanterad hållbarhet och med hjälp av det avtagbara körhandtaget kan du snabbt ändra körriktning. Släden är ett perfekt redskap för uthållighets- och styrketräning på gym. Den robusta motståndssläden väger 20 kg och du kan lägga till FitNord 30–50 mm viktskivor för att öka motståndet och utmaningen.

Viktskivornas rör är exakt centrerat, vilket fördelar den extra vikten så jämnt som möjligt över hela motståndssläden. Slädens platta botten möjliggör push- och pullträning på nästan vilken yta som helst. Men speciellt rekommenderar vi att den används på en gummimatta, gräsmatta eller liknande. Ett lättanvänt och effektivt redskap för att stärka alla muskler i underkroppen.

Tekniska uppgifter:
  • Material: Stål
  • Storlek: 120 cm (L) x 60 cm (B) x 115,5 cm (H)
  • Vikt 25 kg (exklusive vikskivor)
  • Skivstångens höjd: 45 cm
  • Färg: Svart

Utveckla snabbhet och kraft med Gymstick Power Sled Pro motståndssläde – skaffa din egen nu från Sportproffsen!

Produktspecifikation


 

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: