ELCYKLAR SINGLE SPEED

PRODUKTKOMMENTARER: ELCYKLAR SINGLE SPEED

4.44791667     / 5
4,4
97 % Rekommenderar
32 recensioner i kategorin elcyklar single speed
En Single speed är en elcykel med bara en växel och med elmotorn integrerad i ramen - perfekt för dig som snabbt och enkelt vill kunna ta dig runt på ett stilrent och bekymmersfritt sätt! Single speed elcykel har redan blivit en trend i världen tack vare dess obestridliga fördelar:

Enkelt underhåll - Den avskalade tekniken på single speed elcyklar som gör dem lätta att underhålla. Transmissionen är vanligtvis den delen på din elcykel som kräver mest underhåll och justeringar - med en växellös elcykel slipper du växeljusteringar och kedjetrassel.

Bekväm och enkel cykling: Att cykla med en single speed elcykel är det enklaste sättet att cykla. Pedalkraften överförs direkt till hjulet och du behöver inte oroa dig för att välja rätt växel. Elmotorn hjälper till med de brantaste backarna och gör det lätt att cykla. Tack vare sin låga vikt är single speed elcykel smidig och snabb – självklart kan du även trampa utan motorassistans.

Snyggt utseende: Enkelt är vackert! Single speed elcyklar är ofta väldigt enkla och snygga till utseendet. Till exempel är batteriet i modellerna FitNord Flow och Agile dolt inuti ramen, till skillnad från flerväxlade elcyklar med klumpiga batterier på utsidan.  

Överkomligt pris: Transmissionskomponenter är dyra, vilket naturligtvis speglar sig på priset på flerväxlade elcykelar. Med en single speed elcykel sparar du in på priset för dessa komponenter samtidigt som du också sparar in på kostnader på service och reservdelar.


Vi har ett stort utbud av single speed elcyklar – beställ din idag på sportproffsen.se!
Sortera:
 • FitNord Agile Elcykel, Svart
  4.66666667     / 5

  FitNord Agile Single Speed ​​Elcykel, Svart (280 Wh batteri)

  14990 kr

 • Fitnord Agile+ Elcykel, Svart
  4.38888889     / 5

  FitNord Agile+ Single Speed ​​Elcykel, Svart (380 Wh batteri)

  17990 kr

 • Fitnord Flow+ Elcykel, Vit
  4.16666667     / 5

  FitNord Flow+ Single Speed ​​Elcykel, Vit (380 Wh batteri)

  17990 kr

 • FitNord Flow Elcykel, Vit
  4.66666667     / 5

  FitNord Flow Single Speed ​​Elcykel, Vit (280 Wh batteri)

  14990 kr