Lossa vevarmarna på din elcykel

PRODUKTKOMMENTARER : Lossa vevarmarna på din elcykel

0 / 5
Inga omdömen.
Det är ganska lätt att själv lösgöra vevarmarna på din cykel om du exempelvis behöver byta ut dem eller pedalerna. Titta på videon för att se demonteringen av vevarmar i två steg.

Att ta bort vevarmarna på sin elcykel eller cykel kan vara nödvändigt av olika skäl. Till exempel kan det bli nödvändigt för att utföra underhåll eller reparation på vevlagret, pedalerna eller växlarna. Det kan också hända att du vill uppdatera din elcykel med nya, längre vevarmar – eller göra transporten av cykeln enklare och smidigare genom att tillfälligt plocka av dem för att minska storleken.

Oavsett skäl är det viktigt att följa tillverkarens rekommendationer och använda rätt verktyg och teknik för att undvika skador på cykeln. Om du inte är säker på hur man tar bort vevarmarna på just din elcykel, rådfråga oss eller en professionell cykelmekaniker.

Nedan kan du se vår instruktionsvideo hur du lösgör vevarmar på en FitNord elcykel.Läs mer i länkarna (knapparna) nedan om hur du tar hand om din elcykel på bästa sätt och tips och råd när det gäller själva cyklingen!