Billiga elcyklar

PRODUKTKOMMENTARER : Billiga elcyklar

4.1 / 5
4,1
43 recensioner i kategorin billiga elcyklar
Allt är relativt! Vissa kan anse att en elcykel på 20 000 kronor är ett kap, medan andra tycker att det är långt utanför budget. Som tur är finns det elcyklar av hög kvalitet som passar alla plånböcker.

Intresset för elcyklar har främst vuxit fram på grund av att de gör cykling så lätt. Med en elcykel känns cykelturer och jobbpendling inte längre plågsamt. Det är enkelt att ta sig till jobbet om morgnarna till hjuls, utan att oroa dig för att vara svettig när du kommer fram. Med en elcykel känns det alltid som att du cyklar i medvind! 

De allra flera elcyklarna över 20 000 kronor har en effektiv mittmotor och ett batteri med lång räckvidd, exempelvis elmountainbikes och fatbikes av hög kvalitet. Men oroa dig inte om din budget är begränsad - visst är det möjligt att komma över en högkvalitativ elcykel för mindre än 20 000 kr! Nedan hittar du billiga modeller med bak- och mitt-motorer med kostnadseffektiva batterier. Inte minst erbjuder FitNord elcyklar högkvalitativa modeller med bra värde för pengarna.

Skulle du dock ha lite flexibilitet i din budget och söker efter en elektrisk mountainbike eller fatbike för mer utmanande terräng, är det värt att avsätta lite mer än 20 000 kronor för att försäkra dig om att få den bästa elcykeln för pengarna. 


Kolla in vårt stora sortiment av elcyklar och beställ din idag på sportproffsen.se
 
Sortera:
 • RABATT 20 %
  FitNord Agile Elcykel, Svart
  4.2 / 5

  FitNord Agile Single Speed ​​Elcykel, Svart (280 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  11990 kr 14990 kr

 • FitNord Flow Elcykel, Vit
  4.2 / 5

  FitNord Flow Single Speed ​​Elcykel, Vit (280 Wh batteri)

  14990 kr