FitNords elcyklar

PRODUKTKOMMENTARER: FitNords elcyklar

4.63809524         / 5
4,6
100 % Rekommenderar
35 recensioner i kategorin fitnords elcyklar
FitNords elcyklar är designade i Finland för att stå pall i våra nordiska väder- och markförhållanden. Elcyklarna erbjuder dig prestanda och hållbarhet för daglig användning, oavsett modell. Många av dem är även avsedda för året runt-bruk.

I vårt utbud hittar du elcyklar utrustade med avancerad teknik för exempelvis stadsgator, jobbpendling, långa utflykter och skogsstigar. FitNord-cyklarnas litiumjonbatterier hör till marknadens mest kraftfulla batterier som ger dig långa räckvidder. Till exempel har FitNord Ava 500 elcykel en räckvidd på 150 kilometer under optimala förhållanden. Batterierna har säkra och effektiva Samsung-celler, vilka är en garant för lång livslängd.

Elcyklarnas delar och komponenter kommer från kända märkestillverkare som Shimano, Tektro och Suntour. Det gör att underhåll och service av elcykeln är möjliga hos vilken professionell cykelverkstad som helst, inte bara på vår egen verkstad och hos våra servicepartners. Priserna på FitNords elcyklar hör till marknadens mest förmånliga och förhållandet mellan pris och kvalitet är ofta det bästa du kan hitta!

Beställ din FitNord elcykel direkt eller kontakta vår kundtjänst om du behöver vägledning till den elcykel som passar dig bäst!
Sortera: