Sveltus Kettlebell med vinylbeläggning 8 kg

449 kr
Sveltus Kettlebell 8 kg är ett utmärkt val både för hemmet och gymmet.

Det nakna handtaget på den vinylbelagda kettlebellen i gjutjärn ger ett utmärkt grepp och bra känsla vid träning. Den ergonomiskt utformade klassiska kettlebellen är ett utmärkt redskap för träning av hela kroppen nästan var som helst.

Sveltus Kettlebell 8 kg är ett utmärkt val både för hemmet och gymmet. Kettlebells är bra för träning av hela kroppen. Träning med kettlebells förbättrar styrka, koordination och uthållighet. Det nakna handtaget på den vinylbelagda kettlebellen i gjutjärn ger ett utmärkt grepp och bra känsla vid träning. Den ergonomiskt utformade klassiska kettlebellen är ett utmärkt redskap för träning av hela kroppen nästan var som helst.

Du kan göra tiotals olika övningar med en kettlebell, men bara några få grundövningar räcker för att träna musklerna effektivt. Med en kettlebell kan du göra lyft, svängar eller olika balansövningar och på så sätt också stärka de djupa coremusklerna. Kettlebellträningens effektivitet bygger på rörelsernas funktionella karaktär, då flera muskelgrupper arbetar samtidigt.

Teknisk information:

Vikt: 8 kg
Beläggning: vinyl
Stålhandtag


Sveltus vinylbelagda kettlebells finns i:


4 kg gul
8 kg orange
12 kg grön
16 kg blå

Beställ en vinylbelagd kettlebell för mångsidig träning från Sportproffsen nu!

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: