FitNord Ranger 500 Elmountainbike, Svart (612 Wh batteri)

26990 kr 29990 kr
SPARA 3 000 kr t.o.m 2022/5/30
FitNord Ranger 500 är en elektrisk mountainbike som är lika rolig i terräng som stadskörning. Den kraftfulla mittmotorn och inbäddade batteriet gör elcykeln snabb och enkel att manövrera, med en dämpad framgaffel som tar udden av stötar. FitNord Ranger 500 är en elcykel för rolig och allsidig körning, med hög prestanda för sin prisklass.

Framtagen för nordiska förhållanden

FitNord Ranger 500 är designad i Finland med garanterad kvalitet och tillförlitlighet i fokus. Modellen är en elektrisk mountainbike som tagits fram med egenskaper för varierande nordiska förhållanden. Elcykeln är sammansatt med komponenter av hög kvalitet, med förutsättning att bli en långvarig partner för cykling året runt.

Se videon nedan för en demonstration av FitNord Ranger 500:

Kraftfull motor med räckvidd upp till 160 kilometer

FitNord Ranger 500 är utrustad med en mycket kraftfull mittmonterad 80 Nm TechDrive-motor som ger en oöverträffad stegringskraft och gott vridmoment för att ta sig över de brantaste kullarna. 

Elmotorns sensor mäter kraften som avges via pedalens aktivering och justerar därefter motoreffekten utan dröjsmål. Resultatet är ett naturligt flyt i tramptagen, vilket är särskilt uppskattat vid körning i terräng och diverse krävande underlag. 

Elmotorn har fem hjälpnivåer som anpassas med hjälp av knapparna på TechDrive-skärmen som sitter fäst på styret. Den avancerade tekniken för TechDrive-motorn minimerar strömförbrukningen så batteriet räcker längre.

Batteriet med 612 Wh Samsung-celler räcker upp till 160 kilometer, beroende på terräng och avlastningsnivå. Tack vare batteriets höga kapacitet behöver du inte tveka inför att ge dig ut på längre sträckor. Det är heller inte nödvändigt att ladda batteriet varje dag. Inte minst vintertid är ett effektivt batteri en klar fördel. Kyla och frost är faktorer som påverkar batteriförbrukningen och vintertid kan upp till en tredjedel av användningen förminskas. 

På FitNord Ranger 500 sitter batteriet helt inbäddat, men tas enkelt ta bort med en nyckel för inomhusförvaring och laddning.

Utmärkt körkänsla och cykelkontroll

Fördelarna med en mittmonterad motor och ett batteri som är helt integrerad i karossen är många. Tack vare dessa placeringar fokuseras tyngdpunkten på FitNord Ranger 500 längst ner i mitten, vilket ger förbättrad balans, kontroll och körkänsla. Detta är särskilt avlastnade vid äventyr i mer utmanande terräng, men gör det också till en rolig upplevelse att cykla i stadsmiljö. Väl utförd design som inte bara ger en ren och snygg design, utan även bidrar till äkta körglädje.

Den elektriska terrängcykeln FitNord Ranger 500 är utrustad med en låsbar, elastisk Suntour XCM LO T100-båge, som gör det smidigt att ta sig fram över lera, ytliga rötter och gropig terrängen. Den elastiska bågen dämpar stötar och minskar vibrationer i handlederna och kan lätt låsas för resor på mer plant underlag.

De 2,2 tum breda Maxxis Ikon-däcken kombinerar utmärkt grepp med snabb rullning. Shimano MT200 hydrauliska skivbromsar är effektiva, säkra och pålitliga.

Elcykeln FitNord Ranger 500 har en pålitlig åttaväxlad med ett enkelt kedjehus framtill som håller kedjan spänd. Med åtta växla hanterar du såväl branta stigar som snabba nedfarter med tillförlitlighet. Shimano Altus-bakväxeln justeras lätt med tummen på MotionShift-växelspaken så att du kan låta pekfingret vila på bromsen för säkerhet. Växelspaken kan släppa tre växlar åt gången för snabba växelval vid stigningar, svängar och hinder.

Övrig utrustning utifrån dina behov

Den elektriska mountainbiken FitNord Ranger 500 levereras med lagstadgade fram- och bakljus samt reflexer. Du hittar även fler prisvärda tillval som stänkskärm, pakethållare och ramlås i vårt breda sortiment.

Välj FitNord Ranger 500 om du uppskattar följande egenskaper

 • Elmountainbike för mångsidigt bruk
 • Högkvalitativa komponenter för det nordiska klimatet
 • Batteri 612 Wh inbäddat i ramen med extra lång batteritid och en räckvidd på upp till hela 160 km
 • Mittmotor med 80 Nm vridmoment
 • Hydrauliska skivbromsar
 • Låsbar dämpad framgaffel
 • 8 växlar
 • Designad i Finland
Passa på att beställa FitNord Ranger 500 redan idag från Sportproffsen till ett mycket förmånligt pris!

Produktspecifikation

Produktrecensioner


Sammandrag

4.76666667     / 5
4,8
4.9000     / 5
4,9
4.6000     / 5
4,6
4.8000     / 5
4,8

100 % (10 / 10)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Bra cykel

Lätt och smidig att köra. Resorna blir lättare längre än planerat på grund av härliga cykeln. Om jag vill söka något negativt så är det att mätaren visar inte noggrant hastigheten. Då mätaren visar 25km i timmen är rätta hastigheten, 22.7 km i timmen. Assistansen faller bort för snabbt och därför visar mätaren fel. Annars är jag mycket nöjd med köpet.

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Pasi 2021/10/15
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Cykeln är värd priset

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Tyytyväinen 2021/7/11
 • 3.6666666666667     / 5
  3,7
 • 4,0
 • 3,0
 • 4,0

Ranger 500

Pyörää nyt jonkun verran ajaneena aivan tyytyväinen ostokseen. Muutamia naarmuja oli paketista avatessa rungossa. Etujarrut laahaa hienan, vaatii säätöä. Vaihteet hyppii välillä, ei häiritsevästi. Yleisesti toimii kuitenki hienosti ja avustaa tehokkaasti. Tyylikäs pyörä.

Översätt

Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Jaakko 2022/5/8
Visa mer...
 • Andra har även tittat på: