Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Comfort)

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Comfort)

49990 kr

I webblager, skickas inom 2-5 arbetsdagar

Inte tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Mittmonterad robust Panasonic-motor, integrerat 750 Wh-batteri, ergonomisk ram och fantastiska tilläggsfunktioner visar på hög kvalitet hos denna premium-elcykel Flyer Uproc2.

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike är sammansatt av högkvalitativa komponenter och erbjuder kraft, komfort och stabil cykling även under de mest krävande förhållandena. Med en 250 Watt mittmotor utrustad med vridmomentsensor och ett imponerande vridmoment på 95 Nm, tar denna cykel sig an varje backe med lätthet.

Komponenterna är noggrant utvalda för att ge elcykeln kvalitet, och det stora helintegrerade 750 Wh-batteriet är enkelt att ta loss för laddning. Inga kompromisser har gjorts – elmountainbiken är alltid redo för utmaningar och ingen backe är för brant att bestiga!

Här är några anledningar till varför du ska välja Flyer Uproc2 2.10 som din nya elcykel:

1. Panasonic GX Ultimate Pro Fit mittmonterad motor – högt vridmoment i en lättviktscykel

Den elassisterade mountainbiken Uproc2 har en kompakt men mycket kraftfull Panasonic GX Ultimate Pro Fit mittmonterad motor som ger 95 Nm kraft för att assistera dig när du trampar. Med en vikt på endast 2,9 kilo är den också en av de lättaste motorerna i sin klass. Den producerar kraft vid alla kadenser, vilket gör att assistansen fungerar naturligt även vid långsamma pedalrörelser. Vevarmarnas fästpunkter i den kompakta motorn är optimalt placerade med en Q-faktor på 166 millimeter. Vridmomentsensorn säkerställer att elassistansen smidigt anpassar sig till körningen, vilket gör din cykling jämn och behaglig.

2. Integrerat 750 Wh-batteri för långväga färder

Det robusta 750 Wh-batteriet gör att du tryggt kan ge dig ut på längre cykelturer. Med sin stora kapacitet erbjuder batteriet lång räckvidd, vilket gör det till ett utmärkt val för dig som vill utforska nya leder och njuta av långa dagar på cykelsadeln. När det är dags för laddning är Flyer FIB-750 FIT-batteriet, som är helintegrerat i ramen, lätt att plocka av. En praktisk funktion förhindrar att batteriet ramlar ut när batterifacket öppnas. Skjut ut batteriet åt sidan och du är redo att ladda!

3. Extrafunktioner via kontrollpanelen via en smart app

En intuitiv och tydlig färgskärm gör det enkelt att välja assistansnivå. Vill du aktivera ytterligare funktioner kan du koppla ihop systemet med din smarta telefon genom att ladda ner FIT E-Bike Control App. Med appen kan du planera rutter inklusive beräkning av räckvidd, använda så kallad turn-by-turn-navigering under färd, se inkommande samtal, kolla väderprognosen och övervaka exempelvis din puls om du använder ett pulsbälte.

4. Ergonomisk ram och genomtänkt körställning

Det är lätt att kliva på den lågprofilerade, strömlinjeformade cykeln. Avslappnad justerbar körställning ger dig en fantastisk cykelupplevelse, medan fötternas position på pedalerna är naturlig och effektiv – något som kan minska risken för höft- och knäsmärtor under cykling. Detaljer som interna kabeldragningar och ett batteri som är integrerat i ramen gör cyklingen smidigare eftersom kablar inte är i vägen.

5. En premium-elcykel för alla behov – utvecklad och monterad i Schweiz

Flyer är ett av Europas ledande märken inom elcyklar och kommer även under 2024 att fortsätta tillverka sina premiumelcyklar vid sitt huvudkontor i Huttwil, Schweiz. Flyers produktkatalog är bred och varierad, från traditionella lågprofilerade stadscyklar till sportiga Suv-modeller och elassisterade mountainbikes. Kunderna kan vara säkra på att hitta sin drömelcykel i utbudet. Framgångarna har belönats vid flera tillfällen, och Flyer har fått erkännande från branschpress samt vunnit utmärkelser som Eurobike Award.

För vem och varför?

Med ett stort 750 Wh batteri och en stark 95 Nm Panasonic mittmotor är denna cykel det idealiska valet för aktiva cyklister och långdistansäventyrare. Dess ergonomiskt designade låga ram tillsammans med fyra assistansnivåer erbjuder bekväma och kontrollerade cykelupplevelser för cyklister med en övre viktgräns på 140 kilo. Tack vare Shimano Deore-växeln och SR Suntour-fjädringen är cykeln även perfekt för utmanande terräng. Schweizisk kvalitet och omfattande garanti från Flyer gör den till ett tillförlitligt val som varar i många år. Elcykeln är den perfekta kombinationen av prestanda och komfort, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för både jobbpendling och fritidsaktiviteter. Cykeln finns även i färgen Moss Green Gloss.

Beställ den fantastiska elcykeln Flyer Uproc2 2.10 för mångsidig användning nu från Sportproffsen! Se dina leveransalternativ här!

Produktspecifikation

Produktinformation

Produktnamn: Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Comfort)

Modell: Uproc2 2.10

Färg: Turkos

Användningsområde: Stadscykling, Pendling, Terräng

Ram-material: Aluminium

Maximal användarvikt: 140 kg

Batteri och motor

Batterikapacitet: 750 Wh

Batteriets placering: Nedre ram, integrerat

Batteriets spänning: 36 V

Motortyp: Mittmotor

Sensortyp: Momentsensor

Effekt: 250 W

Maximalt vridmoment: 95 Nm

Maximal hastighet: 25 km/h

Växlar och kraftöverföring

Antal växlar: 10

Typ av växelsystem: Shimano Deore 10

Kontrollpanel

Assistansnivåer: 4

Typ av display: FIT Display Compact (DSP1-M Värinäyttö)

Storlek display: 2"

Bromsar, däck och framgaffel

Bromstyp: Hydraulisk skivbroms

Storlek bromsskiva: 203/180 mm

Däckmodell: Maxxis Rekon

Punkteringsskyddade däck: Ja

Slaglängd framgaffel mått: 120 mm

Fjädring bak: Nej

Typ av framgaffel: Låsbar dämpad gaffel

Framgaffel modell: SR Suntour XCR34 Air, 120 mm

Lås på framgaffel: Dämpad gaffel låsbar från styret

Utrustning

Lampor: Nej

Sadel: Ingår

Pakethållare: Nej

Stänkskärmar: Monterbart tillbehör

Styrstam: Justerbar

Laddare, ampere: 6 A

Ramlås: Monterbart tillbehör

Storleksguide

Storlekstabell rekommendationer

  • S: cyklistens längd 155–165 cm
  • M: cyklistens längd 165–175 cm
  • L: cyklistens längd 175–185 cm
  • XL: cyklistens längd 185–195 cm

Batterikapacitet och räckvidd

* Observera att maximal räckvidd endast uppnås under idealiska förhållanden med låg assistansnivå och minimal last. Den faktiska räckvidden är svår att uppskatta, eftersom den också påverkas av faktorer som temperatur, cyklistens vikt, körstil och underlag. Läs mer här. 

Garanti

Registrera din Flyer elcykel inom 12 veckor från inköpsdatumet och förläng garantin med några få klick enligt följande:

  • 5 år för ramfel
  • 2 år för komponenter och elektronik
  • 2 år för batteriet (läs mer under punkt 3 nedan)
  • Registrera dig gratis på: https://flyer-portal.ch/en/

1 För Flyer Plus-garantin måste en Flyer-specialiserad återförsäljare utföra slutmonteringen. Om cykeln köps online måste en kvalificerad Flyer-partner utföra monteringen före kundens slutjusteringar. För att få Plus-garantin, vänligen bifoga kvittot från butiken som utförde monteringen till Flyer-portalen. Du kan få monteringen utförd hos någon av våra serviceverkstäder.

2 Flyer Plus-garantin gäller från och med datumet som står på inköpskvittot och för alla Flyer elcyklar från och med modellår 2021. Du måste registrera din elcykel online inom 12 veckor från inköpsdatumet.

3 Kapacitet på minst 60 procent efter 2 år eller 500 fulla laddningscykler, beroende på vilket som uppnås först, förutsatt att batteriet använts och laddats i enlighet med bruksanvisningen.

Produktrecensioner

  • Andra har även tittat på: