inSPORTline Air-Run Löpband utan motor

49990 kr
inSPORTline Air-Run är ett innovativt löpband utan motor som sätts igång av din rörelse. Den kraftfulla inSPORTline Air-Run är designad för effektiva träningspass som aktiverar hela kroppen!

Den stora 150 x 48 cm löpmattan består av separata profilerade plåtar, vilket skapar en naturlig känsla på löpytan. Löpmattan är dessutom belagd med högkvalitativ gummi som skyddar dina leder och därmed  möjliggör även långa träningspass.

inSPORTline Air-Run är extremt lättanvändbar och erbjuder dig 7 olika träningsprogram att välja bland. Löpbandet har dessutom 4 olika motståndsnivåer för att göra din träning ännu mer intensiv. Du kan sätta förprogrammerade intervallprogram på gång snabbt och smidigt med en knapptryck. Programmen är designade för högintensiv intervallträning (H.I.I.T.) som hjälper dig att både behålla konditionsnivån och gå ner i vikt. Intervallträning kombinerar korta och intensiva anaerobiska träningsperioder med mindre intensiva återhämtningsperioder, vilket bränner fett effektivt. Om du inte är nöjd med de förinställda program på inSPORTline Air-Run, har du alltid en möjlighet att ställa in dina egna program.

Produktspecifikation

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: