ELCYKLAR TERRÄNG

Med en elterrängcykel cyklar du dig fram genom skogsstigar och över branta backar. Vid arbetspendling fastnar du inte vid vägkanten, utan kan t.o.m. ta genvägen via skogen. Bredare däck, sportig ram, dämpad framgaffel och elmotor med högt vridmoment gör cyklingen rolig, oavsett om du cyklar till jobbet, på en grusväg eller i terräng.

Elterrängcykeln är trots sitt namn mycket mångsidig. Sittställningen i elterrängcyklar är avslappnad och ganska upprätt, så det är lätt att ha koll på omgivningen. Därför är den lämplig även vid cykling i städer och tätorter. De breda däcken och dämpade framgaffeln ger en mjukare körkänsla även på gator och ojämna vägar. Elterrängcykeln är med andra ord ett perfekt val om du utöver vardagscykling även vill cykla på skogsvägar, grusvägar och andra svårare miljöer.

I vårt sortiment hittar du högklassiga elterrängcyklar till ett förmånligt pris. Om du vill cykla förutom på gator och stigar även i snö, sand och lera, kolla in vårt utbud av elfatbikecyklar.

Elterrängcykeln är rätt val om du vill ha en elcykel som klarar både stadscykling, arbetspendling, längre turer och skogsvägar. Beställ genast en egen från Sportproffsen!