Feddz PH-1 Elmountainbike, vit (630 Wh batteri)

Feddz PH-1 Elmountainbike, vit (630 Wh batteri)

28990 kr 44990 kr
RABATT 35 % Gäller T.O.M. 29/7/2024

I webblager, skickas inom 2-5 arbetsdagar

Passande tillbehör

BBB Bakskärm Fatfender
ATRAN CITY AM, justerbar pakethållare 24-29”, svart
EASY Cykelkedjeolja 250 ml
ABUS Granit Plus Bygellås 470 + EaZyKF 230mm
BBB Framskärm Fullguard
Bikefinder 2.0 GPS-tracker

Inte tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Inte tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Feddz PH-1 är en elmountainbike med högt vridmoment och lång räckvidd. Den är utrustad med noggrant utvalda kvalitetskomponenter som garanterar dig en behaglig körupplevelse i alla typer av terräng året runt.

Feddz är ett tyskt cykelmärke som specialiserar sig på premium-elcyklar. Den här elmountainbiken är designad i Tyskland och tillverkad inom EU av samma tillverkare som äger det välkända och högkvalitativa märket Rock Machine. Feddz har strävat efter att med en kombination av modern ramgeometri och kvalitetskomponenter erbjuda en elcykel med ett bra förhållande mellan pris och kvalitet.

Feddz PH-1 utmärker sig med sin nya Shimano EP6-motor; 85 Nm i vridmoment gör motorn kraftfull samtidigt som den är mindre, lättare och tystare än många andra motorer i samma prisklass. Du kan koppla upp cykeln till Shimanons E-Tube-app för att uppdatera cykelns mjukvara samt hantera inställningar och data via din smartphone. Feddz PH-1 är ett idealiskt val för långa terrängturer, jobbpendling och stadskörning.

Titta på presentationsvideon för att lära dig mer om elmountainbiken.

Därför ska du välja Feddz PH-1:

1. Perfekt kombination av kraft och hållbarhet – upp till 150 kilometer på en fulladdning

Feddz PH-1 är designad för att erbjuda maximal prestanda i alla förhållanden. Dess integrerade 630 Wh-batteri möjliggör en räckvidd på upp till 150 kilometer under optimala förhållanden, vilket gör att du kan ge dig ut på långa turer utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut. Den långa batteritiden och mittmotorns vridmoment på hela 85 Nm är en garant för att du ska kunna ta dig uppför branta och långa uppförsbackar utan problem.

2. Noggrant utvalda delar – hög kvalitet på allt från växlar till motor

Elmountainbiken är utrustad med Shimanos näst högsta växelsystem Shimano Deore XT med tolv växlar. Kombinationen av den kraftfulla Shimano EP6-motorn och det högkvalitativa växelsystemet ger en exakt och smidig kraftöverföring, och de kvalitativa Shimano Deore XT-hjulen ser till att du alltid har utmärkt rullning. Shimanos pålitliga bromsar i kombination med fyrkolvsok säkerställer god bromskraft året runt oavsett hur brant backen är.

3. För året runt-bruk och mångsidig terräng – god stötdämpning

Oavsett om du cyklar på sand, lera, sten eller asfalt anpassar sig Feddz PH-1 till underlaget. Sadelhöjden justeras steglöst under körning med hjälp av en så kallad dropper post-sadelstolpe, vilket underlättar övergångar från exempelvis skogsstig till asfalt. Dessutom ger den luftfjädrade Manitou Machete Comp-framgaffeln utmärkt dämpning mot stötar och vibrationer från ojämn terräng. På styret finns en spak för att enkelt låsa gaffeln till stelt läge.

4. Lätt och hållbar konstruktion – perfekt manövrering

Feddz PH-1:s ram är tillverkad av aluminium, ett lätt men mycket hållbart material. Cykeln väger endast 21,7 kilo och är en mycket smidig och lättmanövrerad elmountainbike. Det integrerade batteriet är utformat så att det inte påverkar ramens robusthet, och samtidigt gör integrationen att batteriet skyddas och cyklistens säkerhet ökar. Den integrerade styrstammen gör även att få slangar och kablar är synliga, något som ger elmountainbiken ett modernt, stilrent utseende. Somliga cyklister är oroliga för att den integrerade styrstammen försvårar underhåll, men det krävs lika lite arbete som andra integrerade kabeldragningar och många behöver aldrig byta ut dem.

För vem och varför?

Våra cykelexperter har levererat över 30 000 elcyklar till nöjda kunder, så vi känner igen en kvalitetscykel när vi ser en! Feddz PH-1 inte bara uppfyller förväntningarna, elmountainbiken överträffar dem med sin utmärkta prestanda, komfort och hållbarhet. Varje detalj är noggrant utformad för att förbättra körupplevelsen. Elcykeln passar både för krävande terrängkörning och som ett pålitligt transportmedel för dagligt bruk, och den är gjord för långa terrängturer, jobbpendling och stadskörning.

Feddz PH-1 finns även med svart ram.

Ta steget du också in den bekymmersfria elcykelvärlden. Välj ramstorlek och beställ din Feddz PH-1 redan idag från Sportproffsen.

 • Motor: SHIMANO STEPS EP6, 36V, 250 W, 85 Nm
 • Batteri: DARFON, 36V, 630 Wh, integrerat
 • Ram: Alu X6 ultralätt 66-67° styrvinkel beroende på storlek
 • Bakväxel: Shimano XT RD-M8100 1x12
 • Växelreglage: Shimano XT SL-M8100
 • Bromsar: Shimano MT-420 fyrkolv, hydraulisk
 • Bromsskivor: Shimano SM-RT30 203/180 mm
 • Hjul: Shimano XT 29" WH-M8120
 • Däck: Schwalbe Nobby Nic Evo, SuperTrail, TL-Easy, 29x2,60", ADDIX SpeedGrip
 • Styrlager: CROS AZX-596, ICR, ZS56/28.6 - ZS56/40, BlockLock120° (med limiter)
 • Gaffel: Manitou Machete Comp 120 mm, boost 15 x 110, luftdämpade med lock out
 • Sadel: WTB volt
 • Sadelstolpe: ONE Sport dropper 30,9 mm
 • Vikt: 21,7 kg
 • Färg vit

Produktrecensioner

 • Andra har även tittat på: