FitNord Aqua Apex 365 SUP-brädsats

FitNord Aqua Apex 365 SUP-brädsats

3990 kr 5390 kr
RABATT 25 % Gäller T.O.M. 1/7/2024

I webblager, skickas inom 2-5 arbetsdagar

Tillgänglig i Stockholmsbutiken

Stormbyvägen 6
Öppet:
Mån-Fre: 10-17
Lör: 11-15
Sön: Stängt

Sup-brädsatsen FitNord Aqua Apex erbjuder förstklassig prestanda och stabilitet för paddlare som vill ha det där extra, särskilt när det är dags för långa paddelturer.

Med sin styva konstruktion är Aqua Apex 365 designad för att vara hållbar och snabb, vilket gör den till ett idealiskt val för både erfarna och nybörjare inom långdistanspaddling. Tack vare de dubbla lagren PVC är brädan extremt stabil och hållbar.

Välj sup-brädsatsen FitNord Aqua Apex om du vill njuta av magisk aktiv paddling. Utmana dig själv genom att utforska nya och oväntade vatten!

Här är några anledningar till varför du ska välja sup-brädan FitNord Aqua Apex:

1. Eva-material motverkar halka – paddeln ger rejäl kraft

På brädans ovansida finns ett något grövre Eva-material som dels motverkar halka när brädan är blöt, dels ger fötterna gott grepp under hela paddlingen. För att öka kraften i dina paddeltag kommer brädsatsen med en stadig paddel av glasfiber, med möjlighet att justera längden mellan 170 och 215 centimeter. Tack vare den rektangulära bladformen kan paddlare i alla storlekar åstadkomma en jämn kraftöverföring från bladets spets till basen utan att belasta handleder och axlar. Om du råkar tappa paddeln flyter den tillräckligt länge för att du ska hinna fiska upp den ur vattnet.  

2. Designen ger stadig känsla – lätt att hålla kursen och smidigt att svänga

Det är lätt att hålla kursen med FitNord Aqua Apex 365 tack vare den lätta upphöjningen i fören och den väl tilltagna längden på 365 centimeter. Du paddlar rakt med lätthet, och kraften bibehålls under hela paddlingen eftersom vattenlinjen mot brädan blir lång och eftersom brädan inte driver i sidled. Trots sin snabbhet är den här modellen stadig. Den stabila känslan i vattnet bibehålls av det tjocka pvc-materialet i dubbla skikt. Med kickpaden bak kan du lyfta fören något för att göra snabba och smidiga svängar. Sup-brädan är utrustad med en touringfena på 6 tum, men du kan välja fena efter ändamål. Brädan har ett fenfäste av typen US finbox som passar alla US-fenor på marknaden.  

3. Bungy-band och bärväska – ta med dig ditt sup-brädset vart du än går

  Det finns breda bungy-band fram och bak på brädan för packning, så du kan ta med dig campingutrustning ut på vattnet om du vill. Brädsetet inkluderar sup-bräda, glasfiberpaddel, fena, pump, säkerhetsrem och en väska som rymmer alla medföljande tillbehör. Det här sup-brädsetet tar du lätt med dig vart du än går!  

4. Pumpa på tio minuter – kom igång snabbt

Det tar bara cirka tio minuter att fylla brädan med den medföljande effektiva tvåvägspumpen med tryckmätare, som också kan användas för att tömma brädan. Även om brädans maximala tryck är imponerande 25 PSI räcker 10–15 PSI för lättare paddlare och 15–18 för tyngre paddlare tack vare att brädan är mycket stadig. Du kan använda hela kroppen när du pumpar, inte bara armarna. När trycket ökar kan du vrida reglaget så att pumpen blir enkelriktad, vilket underlättar pumpningen.

För vem och varför?

FitNord Aqua Apex 365 är idealisk för paddlare som vill paddla långt. Brädan ger alltid en förstklassig upplevelse och funkar för alla. Den är dock det perfekta valet för dig som är ute efter en sup-bräda för motion och träning snarare än ren avkoppling. Brädan erbjuder en härlig fartkänsla, enastående prestanda och komfort för långa paddelturer och utflykter.

Samma Aqua Apex-bräda finns i en längre version: Aqua Apex 380. Dessa två modeller skiljer sig bara i längd, i övrigt är egenskaperna i princip desamma. Vi rekommenderar en bräda på 380 centimeter för paddlare över 175 centimeter eller över 80 kilo. Den kortare brädan FitNord Aqua Apex 365 passar bättre för paddlare som är under 175 centimeter eller väger mindre än 80 kilo.

FitNord är ett av de populäraste sup-märkena i vårt grannland Finland. Brädorna designas i Finland för att speciellt möta behov, krav och önskemål från nordiska paddlare. Med hjälp av feedback från kunder har vi utvecklat brädorna och ständigt gjort dem bättre, så att alla kan njuta av paddling på sup-bräda!

Missa inte den här förstklassiga paddelupplevelsen! Beställ din egen Aqua Apex 365 idag och ge dig ut på vattnet! Se våra leveransalternativ och gör din beställning här.

 • Modell: Aqua Apex 365
 • Brädtyp: Touring
 • För flera användare: Ja
 • Uppblåsbar: Ja
 • Maximalt tryck i bar: 1.72 Bar
 • Maximal belastning: 150 kg
 • Brädans vikt: 11.6 kg
 • Produktens vikt: 16.8 kg
 • Längd: 365 cm
 • Bredd: 78 cm
 • Höjd: 15 cm
 • Längd fot/tum: 11'12"
 • Paddel ingår: Ja
 • Pump ingår: Ja
 • Maximalt tryck i PSI: 25 PSI

Garanti vid privat bruk: 24 mån.

Produktrecensioner

 • Andra har även tittat på: