FitNord Diamond Double Pull Down / Long Pull med viktmagasin

0         / 5
Skriv den första recensionen.
22900 kr

I lager, leverans inom 3-6 arbetsdagar

FitNord Diamond Double Pull Down / Long Pull med viktmagasin är en väldigt robust kombinerad latsdragsmaskin och kabelroddmaskin som är speciellt utformad för professionell användning. Diamond Double Pull Down / Long Pull är särskilt lämplig för kommersiella gym, men passar även för företag och kollektiv användning.
 
Diamond Double Pull Down / Long Pull har ett viktmagasin på 100 kilo, men om du behöver ett större viktmagasin, så kontakta bara vår kundtjänst så ordnar vi det.

Diamond-produkterna är utrustade med en användarvänlig kalkylator och timer, vilket gör det enkelt att helt koncentrera sig på träningspasset och till exempel fokusera på andningen istället för att räkna repetitionerna. Designen på Diamond-seriens träningsredskap är tidlös, så ett gym inrett med produkterna i Diamond-serien kommer att vara trivsamt och funktionsdugligt i många år! Den gråsvarta färgen passar ihop med alla inredningsstilar.
 
I linje med Diamond-seriens värderingar beaktas i produktutvecklingen ren prestanda och en helhet som fångar blickar och tål användning.

Motståndet kan enkelt justeras utan att du behöver resa dig från maskinen. På så vis blir träningen smidigare och säkrare.

Specifikationer

- Viktmagasin 100 kg (vänligen kontakta vår kundtjänst om du behöver ett större viktmagasin)
- Max användarvikt 150 kg
- Färg: mörkgrå/svart
- Mått på produkten: 2012 mm x 1577 mm x 2342 mm

Garanti

- Ram 5 år
- Block/kablar/slitdelar 6 mån

Köp genast den förstklassiga Fitnord Diamond Double Pull Down / Long Pull till ett förmånligt pris från Sportproffsen!
 

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Produktkommentarer:

Skriv här den första kommentaren om produkten.