FitNord Homerun Löpband

19990 kr

Skicka in din e-postadress och vi kommer att meddela dig när produkten blir tillgänglig.

Löpband FitNord Homerun är det perfekta valet för hemmatränaren som letar efter ett lättskött och kompakt löpband. Fitnord Homerun går att vika ihop till ett mycket kompakt format efter träningspasset. Modellen är även utrustad med en kraftfull motor med toppfart 16 km/h, vinklingsbart löpbord samt flera träningsprogram.

FitNord Homerun drivs av en motor med en effekt på 1,75 hästkrafter, vilket är tillräckligt med kraft och uthållighet för de flesta löpare. Den maximala hastigheten ligger på 16 km/h, och du kan utmana dig själv ytterligare med den motoriserade lutningsjusteringen, som enkelt kan justeras mellan 0-15%.

Stor och stabil löpyta

Till skillnad från de flesta kompakta löpbanden har FitNord Homerun en stor 141 x 50 cm löpyta. Det känns säkert att ta ut stegen ordentligt även vid högre hastigheter, då du slipper oroa dig för att trampa över kanten. Underlaget ger en flexibel och mjuk löpkänsla, och tål belastning upp till 135 kg.

Stilren design och snabbt att vika ihop

FitNord Homerun imponerar även med sitt stilrena och moderna design. Löpbandet kan snabbt fällas ihop för praktisk förvaring, och kan få plats exempelvis under sängen, bakom dörren eller i ett skåp. Transporthjulen under löpbandet underlättar vid förflyttning från rum till rum. FitNord Homerun kommer dessutom med 18 förinstallerade träningsprogram, 3 användarspecifika program och kroppsfettavläsare. Funktionerna är mycket lätta att styra med en användarvänlig LED-skärm.

Varför välja FitNord Homerun?

 1. Kompakt storlek, snabbt att vika ihop och lätt att transportera
 2. Effektiv motor och topphastighet på 16 km/h
 3. 18 mångsidiga träningsprogram och lutningsjustering
 4. Modern och stilren design

Produktspecifikation

Produktrecensioner


Sammandrag

4.66666667     / 5
4,7
5.0000     / 5
5,0
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
av användarna rekommenderar denna produkt.

Skriv en kommentar

Produktkommentarer

 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 5,0
 • 4,0
 • 5,0

Mitt första löpband

Jag köpte hem ett löpband för första gången, gymmet har tidigare använts för uppvärmning. Denna är tillräckligt robust och bred för hemmabruk. De färdiga programmen var lite sådär när jag är tar en rask promenad och 3 km i timmen är ganska långsamt för mig själv. Produkten har använts i mer än ett par veckor. På morgnarna tillbringar jag en kvart innan frukost och jobbar först i 5 min lugnt för att sedan sätta fart, bra start inför arbetsdagen. Jag har inte testat att ställa in mitt eget program än. Har inte orkat springa så mycket ännu, men jag antar att benen blir starkare och vänjer sig med tiden. Den behövde inte installeras separat utan var nästan klar att användas när man vek upp den. Detta var en positiv överraskning. Jag funderade först på Fitnord 300. Jag har ändå varit nöjd med mitt val. Är 162 cm, 64 kg

Visa ursprunglig recension
Ursprungligen upplagd på Kuntokauppa.fi

Jag rekommenderar produkten!
Mt 2021/10/23
 • Andra har även tittat på: