Sportproffen behöver fler Produktspecialister!

Sportproffsen grundades 2020 och är en del av den nordiska flerkanalssportkoncernen som har gått in i en period med stark tillväxt. Det finska moderbolaget Kuntokauppa.fi grundades 2007 och våren 2021 har koncernen cirka 80 anställda i Finland och i Sverige. Visionen är att växa till det bästa företaget i branschen i Norden när det gäller kundupplevelse, personalerfarenhet och lönsam tillväxt. Verksamheten drivs av en dynamisk kultur som uppmuntrar till prestation och kontinuerlig utveckling, samt visionen - ”välbefinnande för människor”. Kärnan i affärsmodellen är stark e-handelsexpertis och produktutveckling. Vårt svenska kontor är placerat i Alvik, och planer pågår för att etablera en lager och butik i Stockholmsområdet.
 
Gillar du att prata om träning och träningsutrustning? Gillar du att lära Dig om nya produkter? Kan du berätta vad bra service är och gillar att ha kundkontakt? Känner du Dig upprymd när du lagt på telefonen efter ett samtal med en kund?

Om ovan stämmer in på Dig så finns chansen att, i rollen som Produktspecialist, få vara med och bygga upp ett företag samt arbeta med kundservice och produktrådgivning i en helt ny satsning inom träning och e-handel. Vi ska skapa tillgänglig träning och aktivitet för alla, hemifrån. Vi vill att våra Produktspecialister ska ha en stor spelplan för att skapa fantastiska kundupplevelser. Med detta menar vi att vi har stort förtroende för förmågan hos våra medarbetare att möta våra kunder. Inget kundmöte är det andra likt.

Dina dagar kommer att ägnas åt: 
 • Att supportera våra kunder med produkter, träning, leveranser och mycket mera, via telefon, email och chatt
 • I våra kommande fysiska butiker bidra med rådgivning om sortiment
 • Deltaga i många olika delar som behövs för att bygga en butik/online butik i världsklass
 • Leverera en kundservice i världsklass till alla våra kunder
 • Proaktivt bidraga till att vi hela tiden förbättrar vår service genom att proaktivt dela med Dig av erfarenheter och idéer
Meriterande kunskaper för Dig som ansöker:  
 • Du har en passion för träning och träningsutrustning
 • Du är grymt bra på att leverera förstklassig service och älskar kundkontakt
 • Du har erfarenhet som kundservicemedarbetare och/eller inom online-försäljning
 • Du har mycket goda kunskaper i att uttrycka Dig skriftligt och muntligt på svenska och engelska.
Vi ser gärna att du också har:  
 • Jobbat med träning i någon form
 • Förståelse för träningsmaskiner och deras tekniska egenskaper
 • Stark vilja att lära Dig om nya produkter
 • Erfarenhet av arbete inom e-handel 
 • Är flexibel och anpassar Dig väl till förändring
Vi erbjuder en arbetsplats i ett snabbväxande företag och flexibel arbetsplats. Tjänsten är en heltidsanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan starta omgående. 
Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med Din ansökan så snart som möjligt. I samband med rekryteringen kommer kandidater som går vidare att få genomföra en uppgift i syfte att bedöma skriftlig samt serviceförmåga.

Sportproffsen är en drogfri arbetsplats och vi tillämpar drogtest som en del av vår rekryteringsprocess. Slutkandidaten kommer genomföra ett drogtest hos vår samarbetspartner Previa. Med denna gest vill vi engagera våra medarbetare att arbeta för främjandet av välmående, motion och hälsa i enlighet med branschen och företagets mission.
 
Undrar du något annat? Mejla gärna karriar@sportproffsen.se.