BERG Studsmatta Favorit Regular 270 cm + Skyddsnät Comfort, Grå

5990 kr
BERG Favorit Regular 270 Grå + Comfort-skyddsnät är en rund studsmatta vars tillverkare har satsat på kvalitet, hållbarhet och säkerhet. Studsmattan som tål flitig användning är utrustad med Goldspring Solo-fjädrar, som är längre än normalt och mycket flexibla. Tillsammans med den robusta ramen ger detta en stabil studskänsla och höga hopp.

BERG Favorit Regular 270 har ben och monteras därmed enkelt utan att gräva. Studsmattan kan även enkelt flyttas till förvaring för vintern. Studsmattans diameter är 270 cm och den passar därmed även i mindre trädgårdar.

Skyddsnätet är en absolut nödvändig tilläggsutrustning som förhindrar hopp och fall över kanten. Med studsmattan BERG Favorit Regular 270 levereras ett högkvalitativt och tryggt Comfort-skyddsnät med en självstängande ingångsöppning. Kantstoppningen av UV-skyddat material som är 20 mm tjock och 380 mm bred ger extra säkerhet. BERG Favorit Regular 270-studsmattans kvalitetsram håller år efter år. Ramen är galvaniserad och pulverlackerad för att förhindra rostning.

BERG-studsmattor erbjuder överlägsen kvalitet och säkerhet i denna prisklass.

BERG Favorit Regular 2700 är gårdens roligaste lekredskap som både av barn och vuxna med barnasinnet kvar gärna studsar på. 
 

Produktspecifikation

Produktrecensioner

Skriv här den första kommentaren om produkten.

  • Andra har även tittat på: