Löpband från FitNord

PRODUKTKOMMENTARER : Löpband från FitNord

4.6 / 5
4,6
399 recensioner i kategorin löpband från fitnord

FitNords löpband håller hög kvalitet. De är hållbara och har designats med fokus på motionärens behov, och extra uppmärksamhet har lagts på löpbandens användarvänlighet.

Du hittar tydliga skärmpaneler och snabbvalsknappar för hastighet och grad av lutning. Den stadiga ramen har utformats för att tåla hård användning. Löpmattan har en behaglig dämpning som gör träningen skonsam för lederna, och designen är modern och stilren. I FitNords utbud hittar du utmärkta löpband för hemmabruk, som joggning (t ex FitNord Sprint 200), gång (t ex FitNord Sprint 300) och aktiv löpning (t ex FitNord Sprint 500). Det är även värt att titta på Sprint 1000 och Sprint 500 för kollektiv användning i exempelvis föreningar eller på arbetsplatsen. De är två högklassiga löpband med högre kapacitet för intensiv användning. Dessutom innehåller FitNords sortiment även ett mycket robust löpband, FitNord Diamond Dash 2 för professionellt och kommersiellt bruk.

FitNords löpband har ett överlägset pris- och kvalitetsförhållande. Beställ din favorit idag och njut av sköna löp-pass!
Sortera: