Utrustning för kajaker

PRODUKTKOMMENTARER: Utrustning för kajaker

5.00000000     / 5
5,0
100 % Rekommenderar
1 recensioner i kategorin utrustning för kajaker
Kajakpaddling är varierad träning som ger möjlighet att utforska omgivningar från vattnet. Sporten passar för nästan alla och erbjuder allt från avkoppling till motion, krävande träning och vild forsränning. Vilken stil du föredrar är upp till dig, men du upplever alltid den bästa paddlingen genom att välja rätt utrustning för rätt ändamål, utan att göra avkall på säkerhet.

Efter själva kajaken är det viktigaste verktyget för paddling naturligtvis paddeln, som ska vara av rätt längd för att flytta kajaken effektivt. Du ska dock aldrig ge dig ut utan en flytväst som håller dig flytande. En flytväst av lämplig storlek gör att överkroppen kan röra sig fritt utan att störa i paddlingen. Även en hjälm är på sin plats som säkerhet, för vildare färder på till exempel forsar.

Eftersom det är svårt att undvika stänk av vatten vid paddling, kan det även vara smart att ta med extrakläder på utflykten. Kläder, lunchlådor och annan utrustning packas bäst i en vattentät ryggsäck eller så kallad torrpåse. Dessutom bör telefoner, kameror och övrig elektronik skyddas från vatten. När du paddlar i kallt väder bör du bära en våtdräkt som håller din kropp varm och torr.

Uppblåsning av kajaken görs enkelt och snabbt med en effektiv pump, som fyller kajaken till optimalt tryck på bara ett ögonblick.

I Sportproffsens urval hittar du kajakutrustning till överkomliga priser. Kolla in och beställ det du behöver!
Sortera:
 • Silva Vattentät Ryggsäck, 23 l Silva Vattentät Ryggsäck, 23 l

  Silva Vattentät Ryggsäck, 23 l

  499 kr

 • Fena till FitNord SUP-bräda och kajak 9" (2020)
  5.00000000     / 5

  Fena till FitNord SUP-bräda och kajak 9" (2020)

  149 kr