Studsmatta på ojämnt underlag

PRODUKTKOMMENTARER : Studsmatta på ojämnt underlag

4.5 / 5
4,5
13 recensioner i kategorin studsmatta på ojämnt underlag
Att hoppa studsmatta kan innebära allt ifrån lekfulla hopp till intensiv träning – allt beror på användaren. Med rätt utrustning och korrekt montering hoppar du säkert oavsett syfte.

Studsmattan ska alltid placeras på ett plant och gärna på ett mjukt underlag, som till exempel en gräsmatta. Om underlaget är ojämnt flyttas studsmattans hoppmittpunkt vilket gör att det blir svårare att hoppa kontrollerat, dessutom kommer studsmattans fjädrar att slitas olika hårt. Om det är svårt att hitta tillräckligt plana ytor kan det vara lämpligt att gräva lite i marken under studsmattans ben eller sänka de ben som hamnar för högt.

Innan du monterar ihop studsmattan är det också viktigt att se till att det finns tillräckligt med utrymme runt och ovanför studsmattan. Vi på sportproffsen rekommenderar att alltid använda skyddsnät till din studsmatta när du hoppar vilket avsevärt minskar risken för skador.


Hos oss på sportproffsen hittar du högkvalitativa och säkra studsmattor för hela familjen - Beställ din idag på Sportproffsen.se!