Studsmatta för barn

PRODUKTKOMMENTARER : Studsmatta för barn

4.4 / 5
4,4
17 recensioner i kategorin studsmatta för barn
Vad är en bra studsmatta för barn? När man letar efter en bra studsmatta för barn är det viktigaste naturligtvis att studsmattan är säker och håller hög kvalitet. Gårdens storlek och din budget påverkar naturligtvis också valet.

Att hoppa studsmatta är en av de mest populära sommaraktiviteterna bland barn givetvis kan även vuxna ha glädje och nytta av studsmattan. Studsmattan är både en leksak och ett träningsredskap och att hoppa studsmatta blir en alltmer populär träningsform. En studsmatta bör ses som en flerårig investering som varar från år till år när barn växer upp, därför är det viktigt att välja en hållbar studsmatta.

En studsmatta med robust ram och tung konstruktion gör den hållbar och stabil och skyddsnätet skyddar barnen från att ramla av och skada sig. Skyddsnätet kan antingen ha en dragkedja för att stängas eller så finns det skyddsnät med självstängande öppning. Kantskydd och vaddering runt stolpar är också viktigt då det förhindrar att barnen slår sig i stolparna eller klämmer sig i hoppmattans fjädrar. Stegar gör det extra lätt för små barn att säkert kliva av och på studsmattan. 


Hos oss på sportproffsen hittar du högkvalitativa och säkra studsmattor för hela familjen Beställ din idag på Sportproffsen.se!
 
Sortera:
 • SPARA 500 kr
  FitNord Bounce Studsmatta 305 cm + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  4.4 / 5

  FitNord Bounce Studsmatta 305 cm + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  2995 kr 3495 kr

 • RABATT 20 %
  FitNord Bounce Studsmatta 366 cm
  4.4 / 5

  FitNord Bounce Studsmatta 366 cm + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  3595 kr 4495 kr

 • SPARA 1 000 kr
  FitNord Bounce Studsmatta 430 cm
  4.4 / 5

  FitNord Bounce Studsmatta 430 cm + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  4495 kr 5495 kr